Çok teşekkür ederim canım benimCanım benim üzüldüm,çok ama çoookk geçmiş olsun anneciğine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım benimCanım benim üzüldüm,çok ama çoookk geçmiş olsun anneciğine
Ablacim ben senin oglunu ortaokul ogrencisi falan saniyodum buyukmus mash.benimde kardesim sinava gircek üni icin ins.tum cocuklarin iyi gecer :))oglundan sonra ara mi verdin cocuk küçük deyince ikincin kucuk sanirimGeçen ay bir zayıfı vardı.Eşim arada okula uğruyor.Müdür yardımcısına durumunu sormuş.1 zayıfı var ama düzeltir ,Onun efendiliği ,karakteri,terbiyesi her şeye bedel demiş.Eşim gurur duymuş ama sadece karakterle olmuyor işte,martta üni sınavı var ,hayırlısıyla güzel bir yer tuttursaydı
Ailem zaten yakınımda.Çocuk desen küçük.Küçük çocukla yolculuğun tadı fazla çıkmıyor.Ne iyi havası.Bugün pazar alışverişi yapana kadar dondum
Ben öyle birşey söylemedimBiraz merak et bakalımDemek öyle ha,nanaya senden daha çok değer veriyorum ,sana güvenmiyorum diyorsun yani
İşte zaten ben de o yüzden madalya istiyorum ya,madalya demek ,bu hatun becerikli demekEvet tarifleri ve sunumları güzel profilindeki madalyalardan belli oluyor
Seviyorum sunum yapmayı haklısın,güzel görünen estetik herşeyi seviyorum.Bazen sevmediğin bir yemeği bile sırf sunumundan dolayı yemek isteyebiliyor insan yada bir restaurantta önünüze bildiğimiz kapuskayı koyuyorlar ama adamlar öyle bir süslemiş ki bolonez makarna diye yiyebiliyorsun.İsmini zaten telafuz edemiyorsun,yanındaki sipariş verirse aynısından istiyorum falan diyorsun.Ayyy ne anlattım şimdi benÇok belli oluyor mu?
Sen yamukprenses'in madalyaları kadar ancak katılmışsındırKatılmadan bu iş olmazİşte zaten ben de o yüzden madalya istiyorum ya,madalya demek ,bu hatun becerikli demek
Biraz ara verdim,sonrasında olmadı,uzun hikaye.Ablacim ben senin oglunu ortaokul ogrencisi falan saniyodum buyukmus mash.benimde kardesim sinava gircek üni icin ins.tum cocuklarin iyi gecer :))oglundan sonra ara mi verdin cocuk küçük deyince ikincin kucuk sanirim
Çok teşekkür ederim NevoşumEvet tarifleri ve sunumları güzel profilindeki madalyalardan belli oluyor
O bolonez makarnaya benzeyen kapuskayı istiyoruzSeviyorum sunum yapmayı haklısın,güzel görünen estetik herşeyi seviyorum.Bazen sevmediğin bir yemeği bile sırf sunumundan dolayı yemek isteyebiliyor insan yada bir restaurantta önünüze bildiğimiz kapuskayı koyuyorlar ama adamlar öyle bir süslemiş ki bolonez makarna diye yiyebiliyorsun.İsmini zaten telafuz edemiyorsun,yanındaki sipariş verirse aynısından istiyorum falan diyorsun.Ayyy ne anlattım şimdi ben
Çok teşekkür ederim Nevoşum
Bu yarışma biraz da o yüzden güzel.Yarışma için olsa da insan araştırıyor nasıl sunum yapayım diye,akşam yemeğinde mesela baktım güzel görünüyor çektim ,2.yi çekecektim bekleyemediler yumuldular yemeğeSeviyorum sunum yapmayı haklısın,güzel görünen estetik herşeyi seviyorum.Bazen sevmediğin bir yemeği bile sırf sunumundan dolayı yemek isteyebiliyor insan yada bir restaurantta önünüze bildiğimiz kapuskayı koyuyorlar ama adamlar öyle bir süslemiş ki bolonez makarna diye yiyebiliyorsun.İsmini zaten telafuz edemiyorsun,yanındaki sipariş verirse aynısından istiyorum falan diyorsun.Ayyy ne anlattım şimdi ben
Ne çektin biz de görelimBu yarışma biraz da o yüzden güzel.Yarışma için olsa da insan araştırıyor nasıl sunum yapayım diye,akşam yemeğinde mesela baktım güzel görünüyor çektim ,2.yi çekecektim bekleyemediler yumuldular yemeğe
Eee o zaman katıl,katılmazsan nereden bileceğiz becerikli misin değil misin,come on babyİşte zaten ben de o yüzden madalya istiyorum ya,madalya demek ,bu hatun becerikli demek
Banane banane .Neden yaprakla,Makyajkolik hemen oluyor da ben olmuyorum ,neden beni seçmiyorlar,küstüm ben KK üyelerineSen yamukprenses'in madalyaları kadar ancak katılmışsındırKatılmadan bu iş olmaz
O zaman bu durumda ben biraz beceriksiz oluyorum4 yıldır buradayım altı üstü 2 madalyam var
Buraya mı,mutfağına mı?Ya beğenmezseniz?Ne çektin biz de görelim
Şans canım kısmetBak evlaefe bekledi ,yılmadan katılmaya devam etti ve sonunda madalyasını aldıBanane banane .Neden yaprakla,Makyajkolik hemen oluyor da ben olmuyorum ,neden beni seçmiyorlar,küstüm ben KK üyelerine
Olsun canim Rabb'im bagislasin 2 tanen var daha nolsun :))Biraz ara verdim,sonrasında olmadı,uzun hikaye.
Hhahaha yok öyle birşey kafadan attım,hemen de içinde kapuska ve makarna yazan kısmı cımbızladıO bolonez makarnaya benzeyen kapuskayı istiyoruz
Katılayım di mi?hı hı hı(İnek Şaban gülme smileyi)Eee o zaman katıl,katılmazsan nereden bileceğiz becerikli misin değil misin,come on baby
Aaaa ne çektin,neyi çektin anlamadım,sütlü tatlı mı yaptın?Bu yarışma biraz da o yüzden güzel.Yarışma için olsa da insan araştırıyor nasıl sunum yapayım diye,akşam yemeğinde mesela baktım güzel görünüyor çektim ,2.yi çekecektim bekleyemediler yumuldular yemeğe