• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
Hoş gördüm :KK60:

Nasılsınız bacılar ?

Sütlülere bayabir katılım var maşallah :KK66:.
Ben de direkten döndüm ,katılacaktım nasip olmadı.3 kere yapacağım tatlı hakkında karar değiştirdim .Sonuç hiçbiri.:bicak:Katılanlar dediğin gibi çok.Daha şanslı olduğum bir kategoride inşallah:KK53:

gelin dogum gunu partisi var bizde:KK53: cikolatalı muzlu benim favori bir pasta tarifim var yiyen bir daha istiyor onu yapıyoruum:kk77: esimin dogumgunude kendim yapıyorum pastayıda

Ayyy ne güzel, nice güzel seneleriniz olsun inşallah:KK200:. Bende muzlu pastaya bayılırım. Bitmiş halinin fotosunu görmek isteriz :dondurma:

Ayyy ne güzel, nice güzel seneleriniz olsun inşallah:KK200:. Bende muzlu pastaya bayılırım. Bitmiş halinin fotosunu görmek isteriz :dondurma:
tesekkur ederim canımm :KK36:
tabikii de koyarım:KK45: aksam esimle altın gunu yapıcaz sanki eheh pacanga boregi ve kısırda yapıcam ekstra :p normalde dısarı cıkalım kutlayalım olayımız yoktur hic boyle yapıyoruz bizde :KK53:

tesekkur ederim canımm :KK36:
tabikii de koyarım:KK45: aksam esimle altın gunu yapıcaz sanki eheh pacanga boregi ve kısırda yapıcam ekstra :p normalde dısarı cıkalım kutlayalım olayımız yoktur hic boyle yapıyoruz bizde :KK53:

En güzelini yapıyorsunuz canım evde sakince kutlamak daha güzel :KK19:
Allah mutluluğunuzu daim etsin:KK200:

Mumları unutmayalım, varsa masaya gül yaprakları serpelim :KK8:

Booyle biseyler:KK45:

Eklentiler

• 20170118_213504.png
    20170118_213504.png
    587,9 KB · Görüntüleme: 31
Back