- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
mekanı cennet olsun canımm. rabbim senide evlatlarına uzunnnnn yıllar bağışlasınn..Amin canım, Rabbim herkesin evladını anne babasına bağışlasın. Evet çok zor ama dediğin gibi Rabbim sabrını veriyor.
Benim kendime gelmem ayları buldu annemden sonra sakinleştiricilerle ayakta duruyordum ilk zamanlar: ( Bazen burda okuyorum konu açıp annesini çekiştirenleri ve sinir oluyorum, öyle insanlardan acaip nefret ediyorum.
Evet çok basit şeylere kapılıp gidiyoruz, yazık ediyorlar kendilerine aslında, sonradan pişman olacaklarına inanıyorumCanım benimRabbim anneciğine hayırlı uzun ömürler versin İnşaAllah(amin). Mutlaka vardır canım anne olup annelik duyguları gelişmemiş insanlar ama bazıları da sudan sebepler için annesine asi oluyorlar ya onlara gıcığım işte. Ben annemi yanaklarını ısıra ısıra seviyordum:)
Hayattayken değer bilmem lazım işte:)Evet çok basit şeylere kapılıp gidiyoruz, yazık ediyorlar kendilerine aslında, sonradan pişman olacaklarına inanıyorum
Neyse sen ne yaptın? Nereye kayboldun
:)) Benim de hiç yemek yapasın yok, dışardan söyleyeyim bariBirazdan da 3. posta, ortanca kızım gelecek okuldan taksit taksit geliyorlar
Ben de lahmacun mu söylesem:)) Benim de hiç yemek yapasın yok, dışardan söyleyeyim bari
Benim yemeğim var:)) Benim de hiç yemek yapasın yok, dışardan söyleyeyim bari
Benim sadece çorbam var, bugünde sadece çorbamı yesek yanına da bir baş soğan tamamBenim yemeğim var
Söyle bencede ne uğraşcaz ya, bizde tatil yapalımBen de lahmacun mu söylesem
Hadi yine iyisin bu gün ne pişirsem derdin yokBenim yemeğim var
Değil mi yaniSöyle bencede ne uğraşcaz ya, bizde tatil yapalım
Hadi yine iyisin bu gün ne pişirsem derdin yok
Çok şaşırdım:)) Benim de hiç yemek yapasın yok, dışardan söyleyeyim bari
Yapmaktan çok düşünmek zor zatenSöyle bencede ne uğraşcaz ya, bizde tatil yapalım
Hadi yine iyisin bu gün ne pişirsem derdin yok
Maşallah kalabalık olunca anca tabi :))Değil mi yaniAslında bir hafta önce yemiştik lahmacunu da 14 tane lahmacun anca yetti ev ahalisine
Çok şaşırdım
Sende öneri sunan varmış bende o da yok kiYapmaktan çok düşünmek zor zatenbir ara eve bir uygulama getirmiştim hergün bir çoçuklardan birinin istediği yemeği yapıyordum gene uygulamaya almayım
Ayda bir yemek yapmak istiyor canınMaşallah kalabalık olunca anca tabi :))
Ne ama ya, napim canım istemiyor işte
Sende öneri sunan varmış bende o da yok ki
Nevoş biraz sen biraz Efser bize yemek gönderiverin bariBenimde yemeğim hazır pilav salata yapacağım
O da yarışma ya denk geliyor işteAyda bir yemek yapmak istiyor canın
Tamam göndereyim Vuslat'cımNevoş biraz sen biraz Efser bize yemek gönderiverin bari
Elin değmişken bana da yolla bariTamam göndereyim Vuslat'cım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?