- 1 Kasım 2011
- 19.184
- 32.033
- 798
Ben de çocuklar ders yaparken biraz kafa dinliyorum:))Evet,bugün gitmedim ama. Misafirim vardı da sen neler yapiyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de çocuklar ders yaparken biraz kafa dinliyorum:))Evet,bugün gitmedim ama. Misafirim vardı da sen neler yapiyosun
Ay ben seni bekar saniyodum Allah bağışlasin kaç çocuğun varBen de çocuklar ders yaparken biraz kafa dinliyorum:))
Hadi ya Amin, 4 tane canım:)Ay ben seni bekar saniyodum Allah bağışlasin kaç çocuğun var
Aboowww 1 degill 2 Degilll 3 hiç değil tam 4 kavanoz bal 100 tl maşallah yaaa. Kaç yasindasin canim senHadi ya 4 tane canım:)
Aboowww 1 degill 2 Degilll 3 hiç değil tam 4 kavanoz bal 100 tl maşallah yaaa. Kaç yasindasin canim sen
4 çocuklu gencecik bir annesin ay ne güzel 27 yaşındaym 0 siftah
36 yaşındayım canım
Sağol canım benim Gençliğini yaşıyorsun ne güzel, ben yaşamadan eve kapandım Düşünmüyor musun canım bebiş4 çocuklu gencecik bir annesin ay ne güzel 27 yaşındaym 0 siftah
Sesli güldüm sayende deli zannedecekler beniAboowww 1 degill 2 Degilll 3 hiç değil tam 4 kavanoz bal 100 tl maşallah yaaa. Kaç yasindasin canim sen
Ben de Nevoşum ama benimkiler alıştı artık bu durumlarımaSesli güldüm sayende deli zannedecekler beni
düşünüyorum, hatta en çok bunu düşünüyorum.evrene olumlu mesajlar da yolluyorum 0 a 0 elde var 0Sağol canım benim Gençliğini yaşıyorsun ne güzel, ben yaşamadan eve kapandım Düşünmüyor musun canım bebiş
Boşver Nevos öylesi daha güzelSesli güldüm sayende deli zannedecekler beni
Haklısın az çok alıştılarBen de Nevoşum ama benimkiler alıştı artık bu durumlarıma
Deli olmak en iyisiBoşver Nevos öylesi daha güzel
:):))düşünüyorum, hatta en çok bunu düşünüyorum.evrene olumlu mesajlar da yolluyorum 0 a 0 elde var 0
Görüşürüz canımBen ders kontrolüne gidiyorum:)
Görüşürüz kızlar
Sağol canimm inşallah:):))
Rabbim hayırlısıyla bebiş nasip etsin İnşaAllah canım(Amin)
Iyi teftislerBen ders kontrolüne gidiyorum:)
Görüşürüz kızlar
Sen bana ne demek istiyorsun