- 10 Ağustos 2009
- 26.133
- 18.286
- 823
Sağol bilgilendirdiğin için iyi akşamlar
Kek kategorisini daha önce yaptıkAma yeniden yaparız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kek kategorisini daha önce yaptıkAma yeniden yaparız
Tatlı arkasına pastamı olsunBari börek,poğaça falan olsaydıBen o kategoriye oy vercem bu sefer
Ama söz verdim birine sen sütlüye ver bende ona vercem diye :) bi daha oy toplayamam sözümde durmazsamTatlı arkasına pastamı olsunBari örek,poğaça falan olsaydı
Tamam öyle olsunAma söz verdim birine sen sütlüye ver bende ona vercem diye :) bi daha oy toplayamam sözümde durmazsam
Huu, hu ben geldimm....Hanımımm..Keleşimmm,,Hatunumm,,Telif hakkı vermeden avatarını kullandımm..Amma valla haketmişti çok sinir etti beni yaaa.seni arkamda güç hissettimm..açmış bir konu arkadaş onu yazıyoruz olmuyor,,bunu yazıyoruz olmuyorr,,en sonunda sinirlerim zıpladıı..Napamm insanım yahuu..Keleşim canımm ..Hımm yemeklerden ihraç çok fazla beyaaa....kimse ayıramaz beni bananeeeesizleri okuyorumm sadece okuyorumm.. öfff işte zaman geçmek bilmedii..Telif hakkını almadan corcumukullanmış dava edecem onu
günaydınn yavruuuuugünaydın
geldin mi banlı kakaogünaydınn yavruuuuu
geldim yavru nasılsınn..geldin mi banlı kakao
harika lezzetler eklenmişşş..
evet canımcım hepsini inceledim süperler yahuu..günaydın, bencede tariflerin hepsi bir birinden güzel :)
Evet çok şükür doğum kilolarımdan kurtuldum. TeşekkürlerMaşaallah canım ne güzel vermişsin kiloları
Günaydınn..Günaydın hanımlar
Günaydınnn..Günaydın herkese
sendemi koç sun yavruu..Geçen sene ne diye etkilemiş hiç hissetmedim Sağlık sorunu diyor Nevoş