Maşaallah canım ne güzel vermişsin kilolarıDiyetteyim buraya uğramaya korkuyorum ama onbir kg verdim dukan diyeti ile süper oldum ayıptır söylemesi
Bidahaki yarışmaya katılmayı düşünüyorum inşallah. Bu arada herkese iyi aksamlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşaallah canım ne güzel vermişsin kilolarıDiyetteyim buraya uğramaya korkuyorum ama onbir kg verdim dukan diyeti ile süper oldum ayıptır söylemesi
Bidahaki yarışmaya katılmayı düşünüyorum inşallah. Bu arada herkese iyi aksamlar
Yeter Nevoş yarışmacı toplama şansımız katılımda biraz daha düşüyor11. ve 12. Tarifimiz geldi
Ev taşıma çok zor bilirim, Allah kolaylık versinHayırlı akşamlar. Ev taşıyoruz hiç vakit bulamıyorum nevrestem
Canım daha yeni başladıkYeter Nevoş yarışmacı toplama şansımız katılımda biraz daha düşüyor
Hayır yani zaten oy kullananlar 60-70 oluyor herkese 1-2 oy düşerCanım daha yeni başladık
Olur mu 60 -70En az 200 kişi oy kullanıyor..Kalabalık olunca farkedilmiyorHayır yani zaten oy kullananlar 60-70 oluyor herkese 1-2 oy düşer
Olur mu 60 -70En az 200 kişi oy kullanıyor..Kalabalık olunca farkedilmiyor
Geçen yarışta 7 kişi 10-15 ten fazla oy aldı
Ama canım yemek yarışmasında oylama zorTüm tarifler gezilecek en güzeli seçilecekSonra ilgi alanı yemek olacakKK nüfusu kaç Nevoş Çok az kişi kullanıyor oy
O zaman KK üyelerinin çeyreğinin çeyreği bile yemekle ilgilenmiyorAma canım yemek yarışmasında oylama zorTüm tarifler gezilecek en güzeli seçilecekSonra ilgi alanı yemek olacak
Evet istediğin yorumu favorilerine ekliyorsunNevoş yorumların altında favorilere ekle butonu var, ne işe yarıyor yorumlarımı kaydediyor
Hmm iyiymişEvet istediğin yorumu favorilerine ekliyorsun
11. ve 12. Tarifimiz geldi
20 Nisan'da sona eriyorÇikolatalı rulo pasta yapasım var hazır aldıklarımız çok iğrenç miğdemizde bozuluyor esnaf mağzemeden çalıyor yarışma ne zaman bitiyor bilgisayarım tamire gitmesi şart
20 Nisan'da sona eriyor
Kategorimiz Sütlü Tatlılar
Ben o kategoriye oy vercem bu seferKek kategorisini daha önce yaptıkAma yeniden yaparız