Gel canım beklerimbazen içimden, senin evine gelip bütün perdelerini yakmak geliyor. ya da mutfagına girip kap kacagını camdan atmak. öyle durduk yere bir cinnet. neden acaba![]()

Perdelerim yeni onları yakma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel canım beklerimbazen içimden, senin evine gelip bütün perdelerini yakmak geliyor. ya da mutfagına girip kap kacagını camdan atmak. öyle durduk yere bir cinnet. neden acaba![]()
Iyim ablam cslisiyorum napim bos vakit buldum sizebakim dedimHoşgeldin canim
Iyidir sen nasılsın![]()
Tovbeeeeeee benim evimi hezeyan edersin ozamanbazen içimden, senin evine gelip bütün perdelerini yakmak geliyor. ya da mutfagına girip kap kacagını camdan atmak. öyle durduk yere bir cinnet. neden acaba![]()
Allah kolaylık versin canımIyim ablam cslisiyorum napim bos vakit buldum sizebakim dedim
Gene adralin dolu yarismalara devam bakiyorum![]()
Oyhhh seni gordum icim giciklandi
Yavremmmmm balammmm bir ara sana baktimda bulamadim simdikyakala dim nerenden minciklasamm senii![]()
o zaman perdelerini yakıcamGel canım beklerim
Perdelerim yeni onları yakmaama kap kacagi kırabilirsin
![]()
Allah kolaylık versin canımIyim ablam cslisiyorum napim bos vakit buldum sizebakim dedim
Gene adralin dolu yarismalara devam bakiyorum![]()
matmazelimmm hoş geldinnnnhooooooopppppppppppp ben geldimmm![]()
görüşürüz nevosssHanımlar ben kaçtımEşim işe gidecek
Yemek yiyelim
![]()
matmazelimmm hoş geldinnnn
görüşürüz nevosss![]()
Bu ne bicim resim kardesimm![]()
niye beni aradın kız çatlak patlak yusyuvarlak
o zaman perdelerini yakıcam![]()
napıyosunn bakimmhoşbuldum fıstığım tatlı dillim...
tariflere baktım da aaaaaaa benim yapacaklarım arsındaydı tel kadayıfını yapmış arkadaş![]()
![]()
niye beni aradın kız çatlak patlak yusyuvarlak
o zaman perdelerini yakıcam![]()
napıyosunn bakimm
sende başka bişey yap börek yap mesela![]()
ay yok anacım yaa kuru iftiraaaBu ne bicim resim kardesimmsen benim goz zevkimi ne hadlen bozuyon bakim hii
Kuzum bir ara seni sordum iptal etmis uyeligini falan dendi diye hatrliyorum eme kim soledi obu hatırlamıyorum hazir elime uygun bir hatun buldum dedimoda kaçtı Demistim şimdi seni gördüm mutlu oldum bacım bendensin![]()
sigara böreği çok mantıklı bencesu böreği yapayım mesela kazende beni sigara böreği gibi sarıp hopppppppppp site dışına atsın![]()
bende görmedimKanlı ay falan görmedim ben![]()
Tuh ozaman yarin gireydim yaaay yok anacım yaa kuru iftiraaayıkılmadım ayaktayım senle başbaşayımm
bende seni düşünüyodm kaç gündür nerde bu kız hiç görünmüyo diye. msj atacaktım bugun sana hissettin demek
![]()