Güneş var diye biz izleyemeyecekmişizbende görmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güneş var diye biz izleyemeyecekmişizbende görmedim
Nber pinkimKanlı ay falan görmedim ben
yok ya umuma açık ortam iyidir,can sağlığım var en azındanTuh ozaman yarin gireydim yaa
Ozelden konudmak daha iyi olurdu
Canim cok girmek istiyorum ama inan cok yogun oldugumuz icin cok giremiyorum ama buradaki ve tabi seni cok ozluyorum insanlarla ugrasmak zor
Kadin halisini veriyo diyo yarin gelirmi
Kanlı ay falan görmedim ben
Iyilik güzellik senden ne haber canımNber pinkim
Kötü şeyleri görmemezlikten gelelim Şekerim söylediklerinin %98 i çıkmıyor zatenbende görmedim pinkim ama astrologlar felakat tellalı gibi çok kötü şeyler diyorlar.
Kiz kalabalik yerden korcan daha fena hele otobudler ammanim bo diyimyok ya umuma açık ortam iyidir,can sağlığım var en azından
kandırıkçııı özledin mi beniii halı yıkama işi mi yapıyosunuz canım?
Kötü şeyleri görmemezlikten gelelim Şekerim söylediklerinin %98 i çıkmıyor zaten
bak şu çılgına yaaaKiz kalabalik yerden korcan daha fena hele otobudler ammanim bo diyim
Seni kedinin Bir kedinin yun yumagiyla nasil oynama istegi arzuluyorsa ben seni okadar ozledimm ayhh kederlendim
Kanlı ay falan görmedim ben
kandırmışlar sizibende görmedim
Hic her zamanki gibi minciklama operasyonundayimIyilik güzellik senden ne haber canım
Bunlara inan ya zararı yokmuş:))ee ya ben kova burcuyum ...
yeni ilişki yeni ortam seyahat ve hukuk işleriyle birlikte maddi anlamda güçlenecekmişim
okuyunca güldüm hadi ordan dedim...
Degerimi bilen yok iste bahsiz bedeviyim sanirim artik collerde ayiyami yakalanirim fog balinami bilmembak şu çılgına yaaa
Bunlara inan ya zararı yokmuş:))
Aynen öyle oldu kahvemi aldım balkona çıktım tık yok :) kırmızı dolunay görecekmişim, 3 d yle de Güneş gözlüğüyle de mümkün değil bakamıyorsun Güneş'ekandırmışlar sizi
Iyi yapıyorsun :)) işler nasıl gidiyor?Hic her zamanki gibi minciklama operasyonundayim
Yani iste bosluk oldu makara tukara
Bakma o zaman, görmezden gel ben inanmıyorum öyle bi okuyorum aradasenelerdir inana inana inançım gevredi...hahhah yok inanmıyacam gayri
ben senin değerini bilirim kriz sana masaj yapimDegerimi bilen yok iste bahsiz bedeviyim sanirim artik collerde ayiyami yakalanirim fog balinami bilmem
hahaha bence o türkiyeden görülmüyordur baktın mı nerlerden görülcekmişAynen öyle oldu kahvemi aldım balkona çıktım tık yok :) kırmızı dolunay görecekmişim, 3 d yle de Güneş gözlüğüyle de mümkün değil bakamıyorsun Güneş'e
Iyi yapıyorsun :)) işler nasıl gidiyor?
Türkiye'de kırmızı dolunay olarak görünecek diyodu işte :)hahaha bence o türkiyeden görülmüyordur baktın mı nerlerden görülcekmiş