• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Tuh ozaman yarin gireydim yaa
Ozelden konudmak daha iyi olurdu :KK8:
Canim cok girmek istiyorum ama inan cok yogun oldugumuz icin cok giremiyorum ama buradaki ve tabi seni cok ozluyorum insanlarla ugrasmak zor :KK34::KK34:
Kadin halisini veriyo diyo yarin gelirmi :KK70::KK70:
yok ya umuma açık ortam iyidir,can sağlığım var en azından :D

kandırıkçııı özledin mi beniii:oops: halı yıkama işi mi yapıyosunuz canım?

yok ya umuma açık ortam iyidir,can sağlığım var en azından :KK70:

kandırıkçııı özledin mi beniii:oops: halı yıkama işi mi yapıyosunuz canım?
Kiz kalabalik yerden korcan daha fena hele otobudler ammanim bo diyim :KK53::KK15:
Seni kedinin Bir kedinin yun yumagiyla nasil oynama istegi arzuluyorsa ben seni okadar ozledimm ayhh kederlendim:cool::cool:

Kiz kalabalik yerden korcan daha fena hele otobudler ammanim bo diyim :KK53::KK15:
Seni kedinin Bir kedinin yun yumagiyla nasil oynama istegi arzuluyorsa ben seni okadar ozledimm ayhh kederlendim:cool::cool:
bak şu çılgına yaaa:oops::oops::oops:
7o5D2Y.jpg

kandırmışlar sizi :KK70:
Aynen öyle oldu:110: kahvemi aldım balkona çıktım tık yok :) kırmızı dolunay görecekmişim, 3 d yle de Güneş gözlüğüyle de mümkün değil bakamıyorsun Güneş'e :KK12:
Hic her zamanki gibi minciklama operasyonundayim
Yani iste bosluk oldu makara tukara :KK74:
Iyi yapıyorsun :)) işler nasıl gidiyor?

Aynen öyle oldu:110: kahvemi aldım balkona çıktım tık yok :) kırmızı dolunay görecekmişim, 3 d yle de Güneş gözlüğüyle de mümkün değil bakamıyorsun Güneş'e :KK12:

Iyi yapıyorsun :)) işler nasıl gidiyor?
hahaha bence o türkiyeden görülmüyordur baktın mı nerlerden görülcekmiş:KK48:

Back