- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
son çare molotof atarım topiğineGöm beni Harbi
Sesimi keseceğim ondan sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son çare molotof atarım topiğineGöm beni Harbi
Sesimi keseceğim ondan sonra
Beni başka türlü gomemezsinne munasebet
Molotof pek etkilemezAma at biraz eğlenirizson çare molotof atarım topiğine
Merhaba Hoşgeldinselam millet
sen dur nevoş hanımmm sana neler etcem bennnBeni başka türlü gomemezsin
Peşine adam takarım
aaaalaaaa lunaa ala lunaaaa diye bi margarin reklamı vardı seni görünce o geliyo aklıma hep canım yaa hoş geldinnselam millet
eğlenir misiniz bakıyorum da eğlence anlayışın pek bi değişmiş nevoşMolotof pek etkilemezAma at biraz eğleniriz
hoşbuldummmm nasıl gidiyo yarışmaMerhaba Hoşgeldin
çoğu kişinin öyle zaten hoşbuldum canımsen dur nevoş hanımmm sana neler etcem bennn
aaaalaaaa lunaa ala lunaaaa diye bi margarin reklamı vardı seni görünce o geliyo aklıma hep canım yaa hoş geldinn
Merakla bekliyorumicine tolin kaçmışsen dur nevoş hanımmm sana neler etcem bennn
aaaalaaaa lunaa ala lunaaaa diye bi margarin reklamı vardı seni görünce o geliyo aklıma hep canım yaa hoş geldinn
Molotof etkilemez burayı yıkmaya ondan diyorumeğlenir misiniz bakıyorum da eğlence anlayışın pek bi değişmiş nevoş
demek sorun bende değil sende naberçoğu kişinin öyle zaten hoşbuldum canım
bekleeeee dönüşüm muhteşem olcekMerakla bekliyorumicine tolin kaçmış
İyi gidiyor canım 10 tarifimiz varhoşbuldummmm nasıl gidiyo yarışma
ÇOK şükür senden naber ders çalışmam lazımda gaz verirsiniz diye size uğrayayım dedimdemek sorun bende değil sende naber
bekleeeee dönüşüm muhteşem olcek
Pek umutlu değilim ama bakalımdemek sorun bende değil sende naber
bekleeeee dönüşüm muhteşem olcek
oh maşallah daha yeni başlamıştı yarışma : ))İyi gidiyor canım 10 tarifimiz var
Derslerine calisÇOK şükür senden naber ders çalışmam lazımda gaz verirsiniz diye size uğrayayım dedim
iyi ettin. kalk kız ne oturuyon ders çalış çok güzel motive ederimÇOK şükür senden naber ders çalışmam lazımda gaz verirsiniz diye size uğrayayım dedim
oyle miiiiiiiiiiiiiiiPek umutlu değilim ama bakalım
Konu tatlı olunca katılım cok oluyoroh maşallah daha yeni başlamıştı yarışma : ))
evet nevoşum doğru diyosun çok pişman oldum zamanında artık pişman olmak istemiyorum: )))))))))))) teşekkür ederimmDerslerine calis
Gezinme nette
Sonra pişman olursun