• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Iyiyim 1 saat önce uyandım kahvaltı yaptık size bakayım dedim:KK19:

Göndercen tabi:KK8::KK8: bayılıyorum kızına :nazar::KK36:
Ya burda mb kisitlamasi varya zor oluyor her foto yuklenmiyor
hayırdır niye keyfin yok canım

hayat sana güzel valla:110:
yuzum cok kotu oldu 20disim kabardi sondu ama geriye muthis bi agri birakti gizumde su kisti cikar hep bu sfer buyuk cikmis hemen gecmedi gozum agriyor yuzumu sivilce basti yuzumun sag tarafi felc gecirmis gibi:mad:

yuzum cok kotu oldu 20disim kabardi sondu ama geriye muthis bi agri birakti gizumde su kisti cikar hep bu sfer buyuk cikmis hemen gecmedi gozum agriyor yuzumu sivilce basti yuzumun sag tarafi felc gecirmis gibi:mad:
Geçmiş olsun canım :KK60:

Olsun sen göndermenin yollarını biliyorsun:KK70:

10.tarif geldi:rolleyes:
Bugün kanlı ay tutulması varmış :-)Beni olumlu etkileyecekmiş :KK73:
Beni nasıl etkileyecek Nevoş :))

Güzel tabi:rolleyes:
16.58 de kanlı ay tutulması varmış:eek: Alarmı kurayım, hep kaçıyorum böyle olayları:KK70:
hadi yaa bende takip edeyim :KK53:

ahh canımm çok geçmiş olsun:KK60:

Back