Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
enemmm vuslatımm sen papatya olmuşsunnn.. yakışır goçumaa.. he valla yazıldımm bizim buralarda ismek var meslek edinme kursları ona kaydoldum canımm şu pastacılığı iyice öğrenmek istiyorum..ne zamandır aklımdaydı.. yapayım şöyle tadıda ,görselliğide güzel güzel pastalar..:KK68:
Sağol canım:KK60:
Bak işte bizim burada ismek yok, sinir oluyorum niye yapmamışlar ki:KK12:
E artık kursta yaptığın pastalardan resim isteriz:rolleyes:

sizdemi gidicektinizz. nevrestem istanbulda var bu tür kurslarda ben erteliyordum baktı benim koca bu hatun mutfaktan çıkmıyor gitmek istiyordun gitsene dedi. bende kaydoldumm..
Ben uzun zamandır istiyorum canım:KK19:Burda eve bayağı uzak vaktim olmaz:KK12:Malatya'da araştırdım varmış oraya taşınmayı bekliyorum:KK70:
Çok iyi yapmışsın canım:KK60:

enemmm vuslatımm sen papatya olmuşsunnn.. yakışır goçumaa.. he valla yazıldımm bizim buralarda ismek var meslek edinme kursları ona kaydoldum canımm şu pastacılığı iyice öğrenmek istiyorum..ne zamandır aklımdaydı.. yapayım şöyle tadıda ,görselliğide güzel güzel pastalar..:KK68:

Ya ne guzel yapmissin.bayilirim bende pasta yapmaya.bazen videolarini izliyorum ne guzel susluyolar oyle agzim acik kaliyor.yapda bizde senden ogreniriz:KK68:

X