Napsın bi taraftan gelinlik dikip bi taraftan ona bakıyor, yok yani 10 yıllık dizinin ne heyecanı olabilir ki, konuşurken arada sesi kesiliyor, kapatıp diziyi izlemek için kırk takla atıyoray harbiden hiç beklemezdim yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napsın bi taraftan gelinlik dikip bi taraftan ona bakıyor, yok yani 10 yıllık dizinin ne heyecanı olabilir ki, konuşurken arada sesi kesiliyor, kapatıp diziyi izlemek için kırk takla atıyoray harbiden hiç beklemezdim yani
en son bacağını kesmeye çalışan ilkayı hatırlıyorum ben o dizide wuu siz konuşuyormusunuzNapsın bi taraftan gelinlik dikip bi taraftan ona bakıyor, yok yani 10 yıllık dizinin ne heyecanı olabilir ki, konuşurken arada sesi kesiliyor, kapatıp diziyi izlemek için kırk takla atıyor
Tabi canım gece gündüzen son bacağını kesmeye çalışan ilkayı hatırlıyorum ben o dizide wuu siz konuşuyormusunuz
Allah muhabbetinizi arttırsın o zamanTabi canım gece gündüz
Hayırlı olsun Hemşomefserinde emeğini göz ardı edemeyiz teşekkür ederim minnoş hemşom benm
sağolasın hemşom,ama ben nickimin altında ilk okula giden kız çocuğu vari resmi istemiyorumHayırlı olsun Hemşom
Tamam iletirimsağolasın hemşom,ama ben nickimin altında ilk okula giden kız çocuğu vari resmi istemiyorum
benmde kendi çapımda bi havam var,bi tarzım var,klasımı sarsarTamam iletirim
Avatarındaki resmi koyalımbenmde kendi çapımda bi havam var,bi tarzım var,klasımı sarsar
o zaten var şöyle bişey koyun meselaAvatarındaki resmi koyalım
Bunlar da fazla gösterişliymişo zaten var şöyle bişey koyun mesela
meselaaa
bence böyle bişey olmalı o kızı sevmiyorumBunlar da fazla gösterişliymiş
Üzülme ya değişmezse bana verirsinbence böyle bişey olmalı o kızı sevmiyorum
ben taşımıyorsam sende taşımayacaksın. bir daha aynı şeyleri yaşayamam hala o travmayı üzerinden atamamışken,bunu kendime yapamaammmmmÜzülme ya değişmezse bana verirsin
Ben senin yerine 1 ay taşırım profilimde, arkadaşlar bu günler için var
Hani pişman olmuştun bana böyle şeyler söylediğin içinben taşımıyorsam sende taşımayacaksın. bir daha aynı şeyleri yaşayamam hala o travmayı üzerinden atamamışken,bunu kendime yapamaammmmm
hayır pişman olmadım,Allah beterini verdi demiştimHani pişman olmuştun bana böyle şeyler söylediğin için
Bakalım sen nasıl olcanhayır pişman olmadım,Allah beterini verdi demiştim
ben neysem oyum kızım,sizin gibi ödül görünce totosu ayrı oynayanlardan değilim oh bee bu lafı sokmak nasip oldu bana,Rabbim şükürler olsunnnBakalım sen nasıl olcan
Ödülü görünce değil kuşağı takınca oldu o, sen aynı duyguyu yaşayamayacağın için bilemeyeceksinben neysem oyum kızım,sizin gibi ödül görünce totosu ayrı oynayanlardan değilim oh bee bu lafı sokmak nasip oldu bana,Rabbim şükürler olsunnn