- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
çiçek kalıpları var düzgün ince çizgiyi çekebilmek için kalıpları varr en çok çiçek kalıplarını seviyorumm pasta bitiyor süslemek için kalıplar minik,, minikk,,Ellerine sağlık kalıplar mı iyice merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çiçek kalıpları var düzgün ince çizgiyi çekebilmek için kalıpları varr en çok çiçek kalıplarını seviyorumm pasta bitiyor süslemek için kalıplar minik,, minikk,,Ellerine sağlık kalıplar mı iyice merak ettim
Canım öyle hiç denemedim.Bazen harç fazla olunca buzluğa koyup sonra çıkartıp kullanıyorum ama hemen pişiriyorumHanimlar bisey sorucam ben.buzlukta dolma icin yapraklarim var bunlari sarip hazirlayip tekrar koyabilirmiyim buzluga.normalde koyuluyor ama cikarip tekrar konurmu bilemedim.tadinda bi degisiklik falan olur diye de tereddutluyum.cuma misafirim gelicek haftasonu birlikte geciricez.pazar gunu de kayinvalidem gelicek biseyler hazirlamak icin vaktim olmicak hazir olsun istiyorum.
Ne oldu canımSelamm
Canım öyle hiç denemedim.Bazen harç fazla olunca buzluğa koyup sonra çıkartıp kullanıyorum ama hemen pişiriyorum
Sende bu seferlik yeni harç yapsan onu daha sonra hemen pişireceğin bir zamanda kullanıp riske atmasan nasıl olur
Başka fikirler olur mu bilmiyorum bu benim şahsi fikrim
Selamdaa ne oldu canımm var bişi neden ağladınn..??Selamm
Alerjim tuttu cok fenayim ustune hanne durmuyor sen nasilsin nasil gecti tatilNe oldu canım
Yavrum alerjim tuttu fenaaaa bide sagolsun minigim durmuyorSelamdaa ne oldu canımm var bişi neden ağladınn..??
Ayy geçmiş olsun canım şifalar olsun ben hanneye bişi oldu sandımm yahuu.. şifalar olsun yavruu.. zor bir süreçten geçiyorsun kuzum az sabır nerdeyse bir ay bitecek tekılalı değilmi.. azıcık sabırr.Yavrum alerjim tuttu fenaaaa bide sagolsun minigim durmuyor
Ayy inşallah yok hannenin huysuzlugundan baska bisi yok sukur yarin dr goturcem brnde bi gorunurum artik sen nasilsin canimcimAyy geçmiş olsun canım şifalar olsun ben hanneye bişi oldu sandımm yahuu.. şifalar olsun yavruu.. zor bir süreçten geçiyorsun kuzum az sabır nerdeyse bir ay bitecek tekılalı değilmi.. azıcık sabırr.
Kolay gelsin canımEvet bende ic fazla olunca atiyorum buzluga da iste yapragi cozdurup tekrar dondurmak nasil olur bilemedim.yada hepsini birden persembeden yapayim bol bol.bisey olmaz buzdolabinda ya.
Allaha şükür canım iyiyim iş güç aynı yaşamlarr en kötü günüm böyle olsunn istanbula yaz ayı geldi şükür daha bir mutluluk sardı beni balkon sefalarımız başladı..meryemimm sağlık olsunda geri işleri insanlar halleder be canımm..Ayy inşallah yok hannenin huysuzlugundan baska bisi yok sukur yarin dr goturcem brnde bi gorunurum artik sen nasilsin canimcim
Geçmiş olsun canım Bu mevsimde allerjiler azıyorAlerjim tuttu cok fenayim ustune hanne durmuyor sen nasilsin nasil gecti tatil
nevrestemm sen tatilemi gittinn dicem ama tatil için erken..aklıma gelen romantik bir kaçamaklık bende benim herifi trabzonun of dağlarına götürecem saklambaç oynayacağız onunla ordaa..Geçmiş olsun canım Bu mevsimde allerjiler azıyor
Hanne nasıl oldu
İyi geçti canım Değişik bir deneyim oldu
Canım bizimki tatil,kaçamak, İş herşey vardı Çocuklar olmadan esimle vakit geçirdiknevrestemm sen tatilemi gittinn dicem ama tatil için erken..aklıma gelen romantik bir kaçamaklık bende benim herifi trabzonun of dağlarına götürecem saklambaç oynayacağız onunla ordaa..
Aynen cani. Burayada geldi bende kizi alip sabah yürüyüşe cikiyordum iki gundur bugun cikmadik artik bizde bugun balkondaydik hep daha biraz once girdik benimki temiz havayi buldu mu tamam oyle tabi canim bende hep oyle diyorumAllaha şükür canım iyiyim iş güç aynı yaşamlarr en kötü günüm böyle olsunn istanbula yaz ayı geldi şükür daha bir mutluluk sardı beni balkon sefalarımız başladı..meryemimm sağlık olsunda geri işleri insanlar halleder be canımm..
benim hep boyle nevosum yaa bi kurtulamiyorum hanne huysuz bi değişiklik yok yarin dr gitcez bakalim bi gelisme var mi nasil yani cocuklar olmadan ilk defa mi tatile ciktiniz sansina sicakti cuma haricGeçmiş olsun canım Bu mevsimde allerjiler azıyor
Hanne nasıl oldu
İyi geçti canım Değişik bir deneyim oldu
Oh ne güzel sefanız olsunn ...İvett saklambaçç.Canım bizimki tatil,kaçamak, İş herşey vardı Çocuklar olmadan esimle vakit geçirdik
Saklambaç mı
Ay bende bu sene o tarafa gelmek istiyorum ama biz yine egeden marmaraya dolancaz heraldeOh ne güzel sefanız olsunn ...İvett saklambaçç.