- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
İyi geceler canımAllah iyilik versin :) ben kaciyorum sabah cok erken kalkicam okul varİyi geceler
Vuslat çok iğrençmiş.Aha da hizmetimi yerine getiriyorum
Eki Görüntüle 1511276
Boşa kürek sallıyorsun Nevoş bu sefer almayayım
Amin ablacim sagolHayırlı geceler canımRabbim zihin açıklığı versin
İyi geceler ablacimm opuyorumİyi geceler canım
Hiç de değil çok da güzel yerimOnu bende kaçırmazdımKatılım bayağı fazla olurdu Adra'cım
Vuslat ona katılmazdıFormu bozulur sonra
Çok ısrar ediyorsanız sizi kırmamak adına yapabilirimVuslat seni bu sefer azlediyorumAman sakın bunu yaparak gelme
Tamam o zaman uygun bir zamanda yemek yeme yarışması yapalımHiç de değil çok da güzel yerim
Bir oturuşta 3-4 lahmacun yiyorum ben
Çok ısrar ediyorsanız sizi kırmamak adına yapabilirim
Hani ilerde teknoloji falan ilerler ben şimdiden rezevasyon yaptırıyorum sana.Onu bende kaçırmazdımKatılım bayağı fazla olurdu Adra'cım
Vuslat ona katılmazdıFormu bozulur sonra
Ekmek arasında da yenmez ki:) Bir ısırıkta ayak bütün olarak ağıza gelirVuslat çok iğrençmiş.Hayır eti olsa neyse de karın da doyurmaz. Nevoş`un dediği gibi ekmek arasıyla belki.
İyi geceler ablacimm opuyorum
Tamam ilk rezervasyonumu aldımHani ilerde teknoloji falan ilerler ben şimdiden rezevasyon yaptırıyorum sana.Vuslat ağzının tadını bilmez.
Ayyyy kemikleride mi yeniyormuşEkmek arasında da yenmez ki:) Bir ısırıkta ayak bütün olarak ağıza gelir
Ben yırttım o zaman, geçmiş olsun banaTamam o zaman uygun bir zamanda yemek yeme yarışması yapalım
Yok ısrar falan etmiyorum sakın yanlış anlama
Asıl siz bilmitorsunuz ağzınızın tadınıHani ilerde teknoloji falan ilerler ben şimdiden rezevasyon yaptırıyorum sana.Vuslat ağzının tadını bilmez.
Lahmacun dedin aklıma geldi.Hiç de değil çok da güzel yerim
Bir oturuşta 3-4 lahmacun yiyuç um ben
Çok ısrar ediyorsanız sizi kırmamak adına yapabilirim
Ama başka birşeyler yapabilirsinBen yırttım o zaman, geçmiş olsun bana
Asıl siz bilmitorsunuz ağzınızın tadını
Ben herşeyi yiyorum
Nereye kaçıyorsunDünya Mutfağı ile seni bekliyoruz
Lahmacun dedin aklıma geldi.Geçen ablam kardeşim lahmacun yemeye gittik.Ablam iki tane yerim dedi.Ben dört tabi. Sen üç söyle birini bana ver dedim.Herkes üç yerken ben dört yiyor görünmek istemedim. Garson çok yiyince muzip muzip bakıyor da o bakımdan.
Hain domdomlarTamam ilk rezervasyonumu aldımUmmadığımız taş baş yarabilir Ona haber vermeyelim bizden çok yiyormuş
Et yok, kabuk ve tırnakAyyyy kemikleride mi yeniyormuşEtlerini sıyırma imkanı var mı Et varmı üzerinde