Sondan 1. olmak için rezervasyonmu yaptırıyorsunYunurtayi sekerli suda haslayip gelirim
Princ kekide olabilir
En iyisi cig baligi soya sisuna bulayip gelirim
Çok güzel tarifler var araştırma yapmanı öneriyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sondan 1. olmak için rezervasyonmu yaptırıyorsunYunurtayi sekerli suda haslayip gelirim
Princ kekide olabilir
En iyisi cig baligi soya sisuna bulayip gelirim
Sen çok yersin bize kalmazYazarken bana bile inandırıcı gelmedi ama olsunHain domdomlar
Et yok, kabuk ve tırnak
Sondan 1. olmak için rezervasyonmu yaptırıyorsun
Çok güzel tarifler var araştırma yapmanı öneriyorum
Hiç yani insanı rahat bırakmıyorlar.Bir kere de fazla gelmez mi dedi bana.
Onlara ne oluyorsa istediğimiz kadar yeriz
İyi taktikmişLahmacun dedin aklıma geldi.Geçen ablam kardeşim lahmacun yemeye gittik.Ablam iki tane yerim dedi.Ben dört tabi.Sen üç söyle birini bana ver dedim.Herkes üç yerken ben dört yiyor görünmek istemedim.Garson çok yiyince muzip muzip bakıyor da o bakımdan.
Tamam sen bilirsinBen yerini ayırtıyorumOlmaz dunya mutfagi ise en sevdgim ulke koreden katilirim
Biz de yiyoruz da bizimkiler belli seninkiler nerede.Ben yırttım o zaman, geçmiş olsun bana
Asıl siz bilmitorsunuz ağzınızın tadını
Ben herşeyi yiyorum
Yok bizim halkı dünya mutfağına pek sıcak bakmıyorAma başka birşeyler yapabilirsinBen ev halkını düşünerek söyledim
Yiyişlarini görsen belki canın çekerSen çok yersin bize kalmazYazarken bana bile inandırıcı gelmedi ama olsun
Iyyykkkkk
Aaa sizde mi korecansınızOlmaz dunya mutfagi ise en sevdgim ulke koreden katilirim
Ben yerim dedim.Gelip geçip sırıttı.Ona inat üstüne bir de fırın sütlaç yedim.
Ben onu eritirim deseydin
Sen hiç Dünya mutfağından yemek yapmamışsın bir dene bakalım ne cevap vereceklerYok bizim halkı dünya mutfağına pek sıcak bakmıyor
Yiyişlarini görsen belki canın çeker
Aaa sizde mi korecansınız
Benim yediğim yaramıyor demek kiBiz de yiyoruz da bizimkiler belli seninkiler nerede.
Yok bizim halkı dünya mutfağına pek sıcak bakmıyor
Yiyişlarini görsen belki canın çeker
Aaa sizde mi korecansınız
Benim yediğim yaramıyor demek ki
Dört iyi dört.Ohhh afiyet olsun
Bende 3tane yerim2 tane ile kim doyar
Eşim sevmiyor değişik yemekleriSen hiç Dünya mutfağından yemek yapmamışsın bir dene bakalım ne cevap verecekler
Yok ben almayayım
Sana rakip çıktı Vuslat'cım
Adra emekli oldum diyor katılmıyor.Senin daha dolmadı ne yapayımEşim sevmiyor değişik yemekleri
Ben yarışmaya katılmıyorum ki rakipte olamam o bakımdan Adrayla uğraş ben dinlenmedeyim
Ben de tarihi dışında her tür izliyorum:) 1-2 tane izlemiştim hem tarihi, hem günümüz olarak:)Fenaaa derecedenozellikle tarihi seviyorum ben .