- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Fajita biliniyor kimse merak etmez.Tavuk ayağını göstermek büyük bir hizmettir.Tamam ben Vuslat katılıyorsa katılırımSende istersen aklımıza fajitayı soktuğun için katılabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fajita biliniyor kimse merak etmez.Tavuk ayağını göstermek büyük bir hizmettir.Tamam ben Vuslat katılıyorsa katılırımSende istersen aklımıza fajitayı soktuğun için katılabilirsin
Sagol canimYoo öyle bir şey söz konusu değil
Ellerine sağlık canım
Sen de şahitsin olaya dahil oldun, sen de katılacaksın
Orası kesin.Başka kurtarmaz Adra'cım
İlk 3 belli olduYoo öyle bir şey söz konusu değil
Ellerine sağlık canım
Sen de şahitsin olaya dahil oldun, sen de katılacaksın
Kendin kuyuya düştün bizi niye sürüklüyorsun Dünya mutfağında benden birşey çıkmaz hiç ilgimi çekmediTamam ben Vuslat katılıyorsa katılırımSende istersen aklımıza fajitayı soktuğun için katılabilirsin
Benim çok ilgimi çekiyor sankiKendin kuyuya düştün bizi niye sürüklüyorsun Dünya mutfağında benden birşey çıkmaz hiç ilgimi çekmedi
İyiyim şükür sen nasilsinn
Nasılsın canım
Benim çok ilgimi çekiyor sanki
Türkiye ,Dünya'nın içinde sayılır mı
Görmedim duymadım bilmiyorum.Sen de şahitsin olaya dahil oldun, sen de katılacaksın
İyiyim canım çok şükürİyiyim şükür sen nasilsinn
Ben yemesini bilirim yapmasını değil.Ben bilmiyorum nasıl birşey sen detaylı anlatırsan anlayabilirim
TamamSayilmaz
Allah iyilik versin :) ben kaciyorum sabah cok erken kalkicam okul var İyi gecelerİyiyim canım çok şükür
Keşke oradan yarışma olsaydı.Ben hep katılırdım.Onu bende çok iyi biliyorum
Hayırlı geceler canımRabbim zihin açıklığı versinAllah iyilik versin :) ben kaciyorum sabah cok erken kalkicam okul var İyi geceler
Aha da hizmetimi yerine getiriyorumFajita biliniyor kimse merak etmez.Tavuk ayağını göstermek büyük bir hizmettir.
Boşa kürek sallıyorsun Nevoş bu sefer almayayımİlk 3 belli oldu
Kakao'da katılır 4 kişi oluştu
Benim çok ilgimi çekiyor sanki
Türkiye ,Dünya'nın içinde sayılır mı
Vuslat seni bu sefer azlediyorum Aman sakın bunu yaparak gelmeAha da hizmetimi yerine getiriyorum
Eki Görüntüle 1511276
Boşa kürek sallıyorsun Nevoş bu sefer almayayım