Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Günaydın iyiyim sağol,sen nasılsın.
Herşey ayarlandı aksilik olmassa pazartesi usta geliyor başlamak için.
Haydı kolay gelsın sıze..
Bızden ıyılık sayılır ufaklık aksam ablayla oynarken ayagını acıtmıs sabah ustune basamıyo bır kac adım atıyo acıyo dıyo esım gelsın hastaneye gıdıcez, gorunurde sıslık bısey yok umarım onemlı bısey cıkmaz..

Sağol uzun bir maraton bizi bekliyor bakalım.
Çok geçmiş olsun,herhalde incitmiştir ayağını şişlik olmadığına göre,hemen buz filan koydunmu ayağına.
Zannetmiyorum birşey çıkmaz ayağında.

Cok heyecanlı daha bır hafta var cnm heran hersey olabılır olmasa daha ıyı tabı cok durgun ama buralar yaa
evett heyecanlıdırrrr..iyi bilirimm kurabiye yarışmasında hissetmiştim o heyecanı ama zamanla kalmıyorr.kurabiye yarışmasında 3 kişi arasında birincilik gidip geliyor anne terliğinle yarışıyorumm.. ama ne heyecan varr akşam yattım sabah kalktım oylama bitmiş ve ben kazanmışımm ne hoşuma gitmişti.. şimdi ise alıştım artıkk heyecan yoktaa. sadece katılma isteği kaldı.. ve eğlencesii..

Gunaydın hanım abla nasılsın?
Isler yola gırdımı bıraz boya badana vardı herhal

Kızlar moda yarısmasına katılan varmı?
Ben katılacaktım ama yetiştiremiyorum bu aralar akşamlarıda misafirlerim oluyor çok sıkk o yüzden vazgeçtim ama çok cıvıl cıvıl güzellikler bekliyor bizii.. bayağı katılım olmuşturr..

Kurabıye senın ılk yarısmamıydı benım ılktı ve ordada cok heyecan vardı bende dorduncu takıp etmıstım sızı eglencesı cok guzel tabı hayatımıza renk geldı

Ben katılacaktım ama yetiştiremiyorum bu aralar akşamlarıda misafirlerim oluyor çok sıkk o yüzden vazgeçtim ama çok cıvıl cıvıl güzellikler bekliyor bizii.. bayağı katılım olmuşturr..
Daha oylama baslamadı sanırım guzel kombınler cıkmıstır emınım
Masallah sana ıyı enerjın var yınede ısten gelıp dokturuyosun bıde yemeklerı tatlıları:)

Kurabıye senın ılk yarısmamıydı benım ılktı ve ordada cok heyecan vardı bende dorduncu takıp etmıstım sızı eglencesı cok guzel tabı hayatımıza renk geldı
evet canım ilk yarışmamdı zaten yeni üye olmuştumm bu siteye öyle dolanıyodumm..anaa bir baktım yarışma katılayım dedimöylesinee.. pek keyifliydi yanii..

Daha oylama baslamadı sanırım guzel kombınler cıkmıstır emınım
Masallah sana ıyı enerjın var yınede ısten gelıp dokturuyosun bıde yemeklerı tatlıları:)
Sağol canımm sende çok iyisin yaptıkların ve sunumundan belliii... seviyorum mutfağı canımm ondandır işte yoruluyorumm yaa mutfakta dinleniyorumm .. benimkide ters bir karakterr iştee..yedirmeyi,, ve yaptıklarımın resimlerini çekmeyi pek seviyorumm hastalıkmıdır nedirr

Evet yorucu oluyor tamırat boya falan ama bıtınce degdıgını gorunce rahatlıgı super olur:)
Sagol abla ıns bısey cıkmaz.buz koymadım zeytınyagla bıraz masaj yaptım sıs falanda degıl bakalım dr yolu gorunuyor..

Kesinlikle öyle olacak bitince gözümüze değişik geleceği kesin zaten,duvarlar sedef oluyor,koltukların yüzü değişiyor bakalım nasıl olacak.
Sen içini ferah tut z,yağıda iyi gelir yumuşatır ayağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…