- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Tamam yakın zamanda eklerimNiyeki tek tek eklesen nolur?Ben tezcanlıyım hiç dayanamam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam yakın zamanda eklerimNiyeki tek tek eklesen nolur?Ben tezcanlıyım hiç dayanamam.
Tamam anlaştık.Tamam yakın zamanda eklerim
Hadi ya yakmadı mı içini :))Ben iftara yaptım. Her öğün yenilir.
Bi anda şişiriyor ya istesende yenilmiyorZahmetli canım profiterol:) Ben de birkaç kere yaptım ama uzun zamandır yapmıyorum:)) Çok açtım ama bir tabak çorba yedim sadece
GörüşürükBiraz başım ağrıyor azıcık uzanayım
Yok yakmadı.Bir bardak suyu zor içtim.Yeşil biberleri şerit halinde kes biraz sotele.Sucukları ekle.Sonra domatesi.Tuz,pulbiber,karabiber.Sonra kaşarları ekleyip üstünü kapat.Hadi ya yakmadı mı içini :))
Sabaha yapayım diyorum bende
Bi anda şişiriyor ya istesende yenilmiyor
Teşekkür ederim tatlımYok yakmadı.Bir bardak suyu zor içtim.Yeşil biberleri şerit halinde kes biraz sotele.Sucukları ekle.Sonra domatesi.Tuz,pulbiber,karabiber.Sonra kaşarları ekleyip üstünü kapat.
Eline sağlık bu kadar tatlıyı nasıl yiyorsun
Eline sağlık bende yapcam Oruç bitince
Bende bi kere kazara Yaptım, zormuş bilemedim
Fark ettim normalde vaatlerim pek cazip gelmez sende hemen etkili oldu[/QUOSağol canımm
Sağol canımm kızzz o kadar tatlı yenilirmii...akşam yaptım oğlum yedi bir tane herifim yedi bir tane ben daha yemedimm bu akşam düşünüyorumm.. yemeyiicanım kayınvalidem oğluma baktığı için genelde benim evimdeelerr .. bazen görümcem çocuklarıyla geliyor .. kadıncağız onlara bir şeyler ikram edebilsin diye yapıp bırakıyorumm evde bulunduruyorum yanii..Eline sağlık bu kadar tatlıyı nasıl yiyorsun
Eline sağlık bende yapcam Oruç bitince
Bende bi kere kazara Yaptım, zormuş bilemedim
Fark ettim normalde vaatlerim pek cazip gelmez sende hemen etkili oldu
Kızlar.. Cimcimenin krem karameli. Tad enfes sağol tarif için canım..Eki Görüntüle 1503978 Eki Görüntüle 1503979 Eki Görüntüle 1503981
Ellerınıze saglık
Cok tesekkur ederım cnmSelamlar.oyumu kullandim bende.ilk gordugum andan beri sanirim oyum belli dedim zaten.gerek yapilis asamalari gerek sunumu bence gayet guzeldi.bir kez daha ellerine saglik canim.
Sağol canımmEllerınıze saglık
Oylar değişirmi bilmem ama şefliğe doğru kayıyorsunn yavruuu..Gunaydın kızlar
Cok heyecanlı daha bır hafta var cnm heran hersey olabılır olmasa daha ıyı tabı cok durgun ama buralar yaaOylar değişirmi bilmem ama şefliğe doğru kayıyorsunn yavruuu..
Gunaydın hanım abla nasılsın?Günaydınlar hamaratlı bacılarım benim
Gunaydın hanım abla nasılsın?
Isler yola gırdımı bıraz boya badana vardı herhal
Kızlar moda yarısmasına katılan varmı?
Cok heyecanlı daha bır hafta var cnm heran hersey olabılır olmasa daha ıyı tabı cok durgun ama buralar yaa