Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Bana müsade evi toparlayım birazcık bir odayı depo yapacaz orada toparlayacağız bazı eşyaları.
Görüşürüz çok yazmayın ona göre

evet canım ilk yarışmamdı zaten yeni üye olmuştumm bu siteye öyle dolanıyodumm..anaa bir baktım yarışma katılayım dedimöylesinee.. pek keyifliydi yanii..
Bırde bır yaptın yanı supermıs

Yaza yenı bır salonla merhaba o zaman
Insallah abla sımdı cılek ıstedı bahceye cıktı mınnos bahcede yıcekmıs:) bıraz daha fazla basıyo sımdı..

Bana müsade evi toparlayım birazcık bir odayı depo yapacaz orada toparlayacağız bazı eşyaları.
Görüşürüz çok yazmayın ona göre
Gule gule kolay gelsın...

Eki Görüntüle 1504248
Cıcekler sıze gelsın bayanlar
Hep esler alcak degılya ben kendıme de alırım arada

tesekkur ederiz. ne kadar guzel renkleri.en favor rengimdir. ben benim kocadan beklersem daha cok beklerim zaten.anca dogumgunlerinde.bende arada kendimi simartim alirimbazen de bahcedekileri topluyorum .bunlarda benden sana gelsin gecen seneki ciceklerim

ayy canımm çilek diyosunn yaa yeminlenn adı bile yetiyor o kadar seviyorumm bu nimetiii.akşam evde nasılım biliyonmuu.. yıkıyorumm çileğii alıyorumm kucağıma tabağıı hem kokluyorum,, hemm öpüyorumm ,,hem diyorumm hımm sen ne güzel bir şeysinn hopp ağzıma atıveriyomm..istanbulda çilek çıkar 1 ayda hemen biter canımm çat patlasın bir buçuk ay sürmez o ara ne yersek yada pastasını yaparsak iştee..

of of of harika bunlardaa allahımm yaz ayı gibisi varmıı ama istanbula bir güneş gelmedii..

cilekmi seviyosun sennn. Al bakalim sana taze taze dalindan cilek.ama 1 taneyle idare etceksin artik

Burda da dune kadar cok guzel bi hava vardi ama aksam birden gok gurultulu yagmur basladi. bunaltici bi hava Var
Az önce canım bir dolu yağdıki..Yaaa aslında çok severim ıslanmayıı kar yağışını ama artık güneş gelsede şöyle bir terlesek denize gitsekk balkonda oturup çay içsek kahve hüpletsek özledimm beyaaa..

Ohhh miss.. bu kasvetli hava boguyor beni sanki. Arasira sevmiyor degilim.miskinlik yapmak icin tam havasi ama yazin tadi bi baska.

Kiyamiyorum koparip yemeye. Domates biber fasulye marul falan da ektim biraz. havalar cabucak duzelsede gunesi bol bol alsalar hic fena olmicak
Ooooo sen baya baya güzel işler yapmışsınn bende çok severimm toprakla haşır,neşir olmayı bizimde bahçede çiçekler vardı saksılarda geçen hepsini ektik bahçeyee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…