- 20 Mart 2008
- 141.062
- 212.074
- 60
Bırde bır yaptın yanı supermısevet canım ilk yarışmamdı zaten yeni üye olmuştumm bu siteye öyle dolanıyodumm..anaa bir baktım yarışma katılayım dedimöylesinee.. pek keyifliydi yanii..
Sağol canımm sende çok iyisin yaptıkların ve sunumundan belliii... seviyorum mutfağı canımm ondandır işte yoruluyorumm yaa mutfakta dinleniyorumm .. benimkide ters bir karakterriştee..yedirmeyi,, ve yaptıklarımın resimlerini çekmeyi pek seviyorumm hastalıkmıdır nedirr
Yaza yenı bır salonla merhaba o zamanKesinlikle öyle olacak bitince gözümüze değişik geleceği kesin zaten,duvarlar sedef oluyor,koltukların yüzü değişiyor bakalım nasıl olacak.
Sen içini ferah tut z,yağıda iyi gelir yumuşatır ayağı.
Gule gule kolay gelsın...Bana müsade evi toparlayım birazcık bir odayı depo yapacaz orada toparlayacağız bazı eşyaları.
Görüşürüz çok yazmayın ona göre
Tesekkur ederım cnm cok guzel tarıfler varsadece bu sefer sans benden yana olsa hıc fena olmaz
Eki Görüntüle 1504248
Cıcekler sıze gelsın bayanlar
Hep esler alcak degılya ben kendıme de alırım arada
ayy canımm çilek diyosunn yaa yeminlenn adı bile yetiyor o kadar seviyorumm bu nimetiii.akşam evde nasılım biliyonmuu.. yıkıyorumm çileğii alıyorumm kucağıma tabağıı hem kokluyorum,, hemm öpüyorumm ,,hem diyorumm hımm sen ne güzel bir şeysinn hopp ağzıma atıveriyomm..istanbulda çilek çıkar 1 ayda hemen biter canımm çat patlasın bir buçuk ay sürmez o ara ne yersek yada pastasını yaparsak iştee..Bırde bır yaptın yanı supermıs
Yaza yenı bır salonla merhaba o zaman
Insallah abla sımdı cılek ıstedı bahceye cıktı mınnos bahcede yıcekmıs:) bıraz daha fazla basıyo sımdı..
Gule gule kolay gelsın...
Ayyyy ne güzellerrrrrr bayılırımm ,,,bayılırımm,,Eki Görüntüle 1504248
Cıcekler sıze gelsın bayanlar
Hep esler alcak degılya ben kendıme de alırım arada
of of of harika bunlardaa allahımm yaz ayı gibisi varmıı ama istanbula bir güneş gelmedii..tesekkur ederiz.ne kadar guzel renkleri.en favor rengimdir. ben benim kocadan beklersem daha cok beklerim zaten.anca dogumgunlerinde.bende arada kendimi simartim alirim bazen de bahcedekileri topluyorumEki Görüntüle 1504489 .bunlarda benden sana gelsin gecen seneki ciceklerim
Ammaaaa kime verdinki senn yavruu.Ya nefis gözüküyorlar. Tatlarına bakarak oy versek keşke. Hangisine vereceğimi şaşırdım ama en güzel sunum ve sevdiğim tatlıya verdim.
of of of harika bunlardaa allahımm yaz ayı gibisi varmıı ama istanbula bir güneş gelmedii..
ayy canımm çilek diyosunn yaa yeminlenn adı bile yetiyor o kadar seviyorumm bu nimetiii.akşam evde nasılım biliyonmuu.. yıkıyorumm çileğii alıyorumm kucağıma tabağıı hem kokluyorum,, hemm öpüyorumm ,,hem diyorumm hımm sen ne güzel bir şeysinn hopp ağzıma atıveriyomm..istanbulda çilek çıkar 1 ayda hemen biter canımm çat patlasın bir buçuk ay sürmez o ara ne yersek yada pastasını yaparsak iştee..
Az önce canım bir dolu yağdıki..Yaaa aslında çok severim ıslanmayıı kar yağışını ama artık güneş gelsede şöyle bir terlesek denize gitsekk balkonda oturup çay içsek kahve hüpletsek özledimm beyaaa..Burda da dune kadar cok guzel bi hava vardi ama aksam birden gok gurultulu yagmur basladi.bunaltici bi hava Var
Eki Görüntüle 1504655 cilekmi seviyosun sennn. Al bakalim sana taze taze dalindan cilek.ama 1 taneyle idare etceksin artik
Az önce canım bir dolu yağdıki..Yaaa aslında çok severim ıslanmayıı kar yağışını ama artık güneş gelsede şöyle bir terlesek denize gitsekk balkonda oturup çay içsek kahve hüpletsek özledimm beyaaa..
Ayy canımm bu nee yaaa. harikaaaaa senin evdemi buu enemmm her akşam bakar bakar konuşurdum onlarlaa. süpersin be yavruu..
Ooooo sen baya baya güzel işler yapmışsınn bende çok severimm toprakla haşır,neşir olmayı bizimde bahçede çiçekler vardı saksılarda geçen hepsini ektik bahçeyee..Kiyamiyorum koparip yemeye. Domates biber fasulye marul falan da ektim biraz. havalar cabucak duzelsede gunesi bol bol alsalar hic fena olmicak
Ooooo sen baya baya güzel işler yapmışsınn bende çok severimm toprakla haşır,neşir olmayı bizimde bahçede çiçekler vardı saksılarda geçen hepsini ektik bahçeyee..
Canım denedim çok güzel olduYok yakmadı.Bir bardak suyu zor içtim.Yeşil biberleri şerit halinde kes biraz sotele.Sucukları ekle.Sonra domatesi.Tuz,pulbiber,karabiber.Sonra kaşarları ekleyip üstünü kapat.