- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Ohhh beyaaa. geldi elektrikler ne bu yaa nasılda alışmışızz elektriğee.. tatlım kurtuldu bekleyin beni kızlarr(inşallahh)..akşama yüklüyorum resimleri ve tarifii..Oo hıc ıyı olmamıs bu
Tr de bırcok ılde elektrık yokmus nedenkı?
Insallah tatlın degısıme ugramamıstır.
Ya bizde gelmedi daha sen nerdesin ki?Ohhh beyaaa. geldi elektrikler ne bu yaa nasılda alışmışızz elektriğee.. tatlım kurtuldu bekleyin beni kızlarr(inşallahh)..akşama yüklüyorum resimleri ve tarifii..
İstanbull yeni bosnaa yavruuu..Ya bizde gelmedi daha sen nerdesin ki?
Hmm eylem varmış dikkat edinİstanbull yeni bosnaa yavruuu..
Hmm eylem varmış dikkat edin
Niye göremiyorsun Berkin Elvan davasını yürüten savcıyı rehin almışlar adliye de!? Onlar içerde diğerleri dışarda eylem yapıyo. Tahmin et hangi ilçeler :)nerde ve neden ne ara oluyor bunlar valla iş iş hiç bişi göremiyoruzzz..
Hımmm anladım canımmm elektrik yoktu yaa. jenarötörle dosyaları tasdiklemeye çalışıyoruz ondan haberdar olamadıkk.. sağolasınnn..Niye göremiyorsun Berkin Elvan davasını yürüten savcıyı rehin almışlar adliye de!? Onlar içerde diğerleri dışarda eylem yapıyo. Tahmin et hangi ilçeler :)
Neyse siyasete gitmesin şimdi ben dikkat et Çıkma diye uyarayım dedim.
Size de hanımefendiİyi akşamlar
Size de hanımefendi
Günaydin
Çok teşekkür ederim HanımlarKolay gelsinn.. nice mutlu,,huzurlu,,sağlıklı,,senelereee..
nevocumm elıne saglık kırmızı olan ne kurabıye mı .. o bebek pasta mı amanınn super ya bunlarSelam Hanımlar bugün çok büyük aksilikler yaşadım sabah elektrikler kesildi.Poğaça ve börekler fırında kaldı Ekmek fırını hayatımı kurtardı Eki Görüntüle 1476003 Eki Görüntüle 1476007
Çok güzel olmuş masan.Pasta da öyle.Eline sağlık canım.Selam Hanımlar bugün çok büyük aksilikler yaşadım sabah elektrikler kesildi.Poğaça ve börekler fırında kaldı Ekmek fırını hayatımı kurtardı Eki Görüntüle 1476003 Eki Görüntüle 1476007
Gül tatlısı canım onevocumm elıne saglık kırmızı olan ne kurabıye mı .. o bebek pasta mı amanınn super ya bunlar
Çok teşekkür ederim canımNevoş kızların doğum günü kutlu olsun.Sağlıklı ve başarılı yılları olsun.Nice senelere.
Sağol canımÇok güzel olmuş masan.Pasta da öyle.Eline sağlık canım.Kötü güne denk gelmiş elektriğin gitmesi.Fırıncı imdadına yetişmis neyseki.