- 10 Ocak 2012
- 1.514
- 1.102
günlük ev işlerii.. çocuk varmı canımm..almanyadaydın demi sen
Cocuk yok canim ispanyadayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günlük ev işlerii.. çocuk varmı canımm..almanyadaydın demi sen
ispanyaa..hımmm. napıyon oralarda beybi senn annen baban türkiyedelermi..Cocuk yok canim ispanyadayim
alışabildinmi... bari..Cocuk yok canim ispanyadayim
ispanyaa..hımmm. napıyon oralarda beybi senn annen baban türkiyedelermi..
alışabildinmi... bari..
insanın doğduğu yer değil (doyduğu yer)dememişler elbet ekmek için insanlar nerelere gidiyor.. en önemli sağlıkk..Alistim cok sukur. cok arkadasim yok ama evde vakit geciyo.mutfak ev isi dikis nakis derken bi bakiyorum aksam olmus
insanın doğduğu yer değil (doyduğu yer)dememişler elbet ekmek için insanlar nerelere gidiyor.. en önemli sağlıkk..
evlatlarınla sevdiceğizinle mutlu sağlıklı otur canımm..
Amın kızlar sagolunteşekkür ederimm. sizde huzurla sağlıkla oturun inşallah yuvanızdaa
Nerde tatlın hanı yuklememıssıntatlım ne halde... tatlım ne haldeee..
ya canım sorma başıma geleni pazar günü yaptıklarım teldeydi..dün akşam yükleyecektim ben yemeği hazırlarken benim oğlan bir kaç resmi silmiş.. ee kaldı tabii üşenmedimm başka yaptım resimledim dolaba attımm şu an dolapta resimler benim telde ama birkaç rütüşu vardı sunum gibi ve istanbulda sabahtan beri elektrik yok evdeki tatlı ne alemde bilgimde yok .. artık bakacağım yarışmayı geçtimde tatlıya acırımm..Nerde tatlın hanı yuklememıssın
Oo hıc ıyı olmamıs buya canım sorma başıma geleni pazar günü yaptıklarım teldeydi..dün akşam yükleyecektim ben yemeği hazırlarken benim oğlan bir kaç resmi silmiş.. ee kaldı tabii üşenmedimm başka yaptım resimledim dolaba attımm şu an dolapta resimler benim telde ama birkaç rütüşu vardı sunum gibi ve istanbulda sabahtan beri elektrik yok evdeki tatlı ne alemde bilgimde yok .. artık bakacağım yarışmayı geçtimde tatlıya acırımm..
inşallahh bakacağız akşama artıkınn..Oo hıc ıyı olmamıs bu
Tr de bırcok ılde elektrık yokmus nedenkı?
Insallah tatlın degısıme ugramamıstır.