- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mukemmelllSelam Hanımlar bugün çok büyük aksilikler yaşadım sabah elektrikler kesildi.Poğaça ve börekler fırında kaldıEkmek fırını hayatımı kurtardıEki Görüntüle 1476003 Eki Görüntüle 1476007
vay vay
mukemmelll
Teşekkür ederim canımvay vay
SelamSelamm
Sende mi burdaydin
Gideyim o zamanSende mi burdaydin
Banane gitGideyim o zaman
Gittin miGideyim o zaman
Ama hiç özlememişsin, hasta hasta geldim sen ne Biçim davranıyorsunGittin mi
Nevoşum prenseslerin doğum günü kutlu olsun Sağlıklı, mutlu, hayırlı uzun ömürleri olsun İnşaAllah
Nevreste kızlarının dogum gunu kutlu olsun canım hayırlı basarılı omurlerı olsun ınsallah
Çok teşekkür ederim HanımlarEki Görüntüle 1475856
Nevoşum kızların doğum günü kutlu olsun, öp kocaman yerime
Oyyy minnosummm neyin varrrAma hiç özlememişsin, hasta hasta geldim sen ne Biçim davranıyorsun
Sağlıkla huzurla nice yaşlara inşallah nevosumÇok teşekkür ederim Hanımlar
Teşekkür ederim canımOyyy minnosummm neyin varrr
Sağlıkla huzurla nice yaşlara inşallah nevosum
Ağla işte sende belki iyileşirimOyyy minnosummm neyin varrr
Sağlıkla huzurla nice yaşlara inşallah nevosum
Neyin var söyleAğla işte sende belki iyileşirim
Çok teşekkkür ederim canımNevreste kizlarinin dogumgunu kutlu olsun.sagliklo huzurlu yillari olsun insallah. Ellerine saglik masanda cok guzel olmus.
ya harıka nevom gul pastana bayıldım bebeklıde cok guzell .. sana bayıldım ben sana ne hamaratsın yaa .. burcun nee merak ettım ıkızlerın mı var nevosumm .. kızlarının dogum gunu kutlu olsun saglıklı nıce yaslarını gorunn
Tesekkür ederim canımya harıka nevom gul pastana bayıldım bebeklıde cok guzell .. sana bayıldım ben sana ne hamaratsın yaa .. burcun nee merak ettım ıkızlerın mı var nevosumm .. kızlarının dogum gunu kutlu olsun saglıklı nıce yaslarını gorunn