Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Nevoş bugün hiç görünmedin, bir sorun yoktur umarım
Canım merhaba bugün çok yoğun geçti
Öğlen okuldaydım 23 Nisan gösterisi hazırlıkları için,öğleden sonra bisiklet turnuvası vardı kızlar ona katıldı bizde peşlerinde ,eve geldim lahmacun iç malzemesi hazırlayıp fırına verdim sonra alışverişe gittik .Sonra yemek bulaşık ,bu saat oldu.
Şimdide net gitti

Baya yoğunmuşsun Nevoş.Hareketli bir gün olmuş senin için.Ne güzel okulun böyle aktiviteler düzenlemesi.Siz nasıl yetiştiniz kızlara.

Baya yoğunmuşsun Nevoş.Hareketli bir gün olmuş senin için.Ne güzel okulun böyle aktiviteler düzenlemesi.Siz nasıl yetiştiniz kızlara.
Canım okulumuz çok güzel etkinlikleri hiç bitmiyorÇocuklar çok memnun Arabayla canım peslerindeydik Ara ara yürüdük ,çok yorulduk bugün
Sen ne yaptın bugün

Canım okulumuyiştk güzel etkinlikleri hiç bitmiyorÇocuklar çok memnun Arabayla canım peslerindeydik Ara ara yürüdük ,çok yorulduk bugün
Sen ne yaptın bugün
Ne güzel keşke her okul böyle olsa.Size de yürüyüş olmuştur işte. Ben de arkadaşla göz doktoruna gittim.Otobüs dengemi sarstı.Dönüste yine sahilde oturduk.Hava çok güzeldi.Kotona uğradık.Guzel mevsimlikler gelmiş.Fiyatları da iyiydi.

Öyle canım okulumuz özel okuldan farksız
Hava burdada çok güzeldi. Ne güzel yapmışsınız Sahilde oturmak başkadır.
Bizde birşeyler aldık yazlıklar çıkmış

Öyle canım okulumuz özel okuldan farksız
Hava burdada çok güzeldi. Ne güzel yapmışsınız Sahilde oturmak başkadır.
Bizde birşeyler aldık yazlıklar çıkmış
Evet güzel denize karşı oturmak.Arkadaşa kalsa hiç kalkmayacaktı da benim beynim döndü otobüsün dur kalkından hadi hadi gidelim dedim.Burada yazlık giyenler mevcut.Güneşi görünce açılıp saçılıyorlar.Güzel şeyler var yazlıklarda.

Burda 2-3 gündür güzel hava,hemen açılıp saçıldık
Umarım bir daha soğumaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…