- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
tünaydın kızlar hayırlı cumalar...
nasılsınız herkeşler iyimi
Hayırlı Cumalar
Iyiyiz cok sukur.sen nasilsin.
İyiyiz sen nasılsın balımm. ne o kızzz bastınızz burayıı ama ne yalan söyliyeyimm basın ,,basınn,,oh beee gözümüz gönlümüz açıldı...selam kızlar nasılsınız
valla 2 sayfa olmuş dolu dolu,gümbür gümbür,güzel bir yarışma olacakİyiyiz sen nasılsın balımm. ne o kızzz bastınızz burayıı ama ne yalan söyliyeyimm basın ,,basınn,,oh beee gözümüz gönlümüz açıldı...
size de hayırlı cumalarHayırlı, bereketli cumalar
buralardayız beybii topik topik geziyozzz..niye kimse yok burda hu hu herkes nerdeeeeeee
buralardayız beybii topik topik geziyozzz..
bu topik akşamları kalabalık oluyor arada giriyorum işim el verdiği sürece neler yapıyorsun yavruu..baktım en son mesaja baya olmuş nerdesin diye çıgırasım geldi kakaommm
bu topik akşamları kalabalık oluyor arada giriyorum işim el verdiği sürece neler yapıyorsun yavruu..
çalışıyorumm canımm sağoll iş güç işteee..az sonra çıkıcamm .. canım öpüyorumm senniine yapayım fıstığım akşam yemeğini ayarladım ocakta pişiyor buraya bi uğrayım dedim
sen ne yapıyorsun işle meçgulsun herhalde kolay gelsin tatlım
dün öyle sohbetteydinizkii artık isyan etmiştimm teee. bak şu yorumaa dün sizler için yazmıştımm..
İnanmıyorum mm napiyosunuz sizzz..yahu gidiyom geliyom hala konusuyorsunuz yatsanizaaa uyusanizaamatmazelll cabuk yatağa... Tolinn sende kaybol kız...pinko git kocanın koynuna gir kizzz. ..harbi kız sen calismiyonmu yorulmuyonmu..sabah erken kalkmiyonmuu... Git uyusana.. Git uyusanaaa... Nevrestemm uyma bunlara bak olmuyor kiskaniyomm burda.. Yatacamm yatamiyomm KK nin deli hatunlariiii... anlasildi yatmiyonuz..ben kaçar iyi gecelerde..takipteyimmm.