Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah olmaz canım.22 Nisan'da gösterimiz var umarım ogün yagış olmaz
Canım merhaba bugün çok yoğun geçti
Öğlen okuldaydım 23 Nisan gösterisi hazırlıkları için,öğleden sonra bisiklet turnuvası vardı kızlar ona katıldı bizde peşlerinde ,eve geldim lahmacun iç malzemesi hazırlayıp fırına verdim sonra alışverişe gittik .Sonra yemek bulaşık ,bu saat oldu.
Şimdide net gitti
Yorulduk ama kızlar çok mutlu oldu Bu yorgunlugumu geçirdi Sen neler yapıyorsunOyy Nevoşum ben okurken yoruldum seni düşünemiyorum Tabi tatlı bir yorgunluktur seninki
Gözünaydın canım Akşam bizimde evin neti gittiBenim net 2-3 gündür iyi gidiyor, net ayarlarından çerez verilerini sildim düzeldi sanki:)
Ne güzel canım, çocuklar mutlu olunca anne baba daha ne ister:) Ben de aynı manotonluk devam canım:) Eşim de bugün söylenip durdu hava güzel çıkıp gezsenize diye ama ben de tık yok, hamlamışımYorulduk ama kızlar çok mutlu oldu Bu yorgunlugumu geçirdi Sen neler yapıyorsun
Darısı başına Nevoşum:) Sizin net tamamrn mi gidiyor Ben de kopma oluyordu, yazarken sayfa kapanıyordu tekrar tekrar açıyordum:)Gözünaydın canım Akşam bizimde evin neti gitti
Aynen canım herşey onlar için Bu aydan sonra hep yogun oluruzNe güzel canım, çocuklar mutlu olunca anne baba daha ne ister:) Ben de aynı manotonluk devam canım:) Eşim de bugün söylenip durdu hava güzel çıkıp gezsenize diye ama ben de tık yok, hamlamışım
Tamamen gidiyor canımDarısı başına Nevoşum:) Sizin net tamamrn mi gidiyor Ben de kopma oluyordu, yazarken sayfa kapanıyordu tekrar tekrar açıyordum:)
Ayy ne bileyim Nevoşum üşeniyorum hazırlanıp dışarı çıkmaya Bir de bu ara hep bir halsizlik var üstümde...Okullar kapanınca acısını çıkarırım artık:))Aynen canım herşey onlar için Bu aydan sonra hep yogun oluruz
Eve tıkılma canım çık gez dolaş
Canım srn de verileri silmeyi denesene bir, belki faydası olur Netin kaydettiği verilerden de sorun olabiliyormuşTamamen gidiyor canım
Cep tarifesi ile nete giriyorum. 1 gün var iki gün yok
Cocuklar yoruyor canım kolay değilAyy ne bileyim Nevoşum üşeniyorum hazırlanıp dışarı çıkmaya Bir de bu ara hep bir halsizlik var üstümde...Okullar kapanınca acısını çıkarırım artık:))
Canım bizim apartman girişinde sorun var Gelip bakmıyorlarbakmıyorlar Kaçkez aradıkCanım srn de verileri silmeyi denesene bir, belki faydası olur Netin kaydettiği verilerden de sorun olabiliyormuş
En çok da küçük cadı yoruyor, hepsine bedel Yazın buralarda kimseyi de bulamayız, herkes tatile vıınnnCocuklar yoruyor canım kolay değil
Tabi yazın bol bol gezecegiz
Niye bakmıyorlar ama müşteri kaybederler böyle. Ttnet e geç NevoşCanım bizim apartman girişinde sorun var Gelip bakmıyorlarbakmıyorlar Kaçkez aradık
Süper onlinenı şikayet edeceğim artık
Anlaşmamız bitiyor değiştireceğiz inşaallah
Bizi kaile almıyorlarNiye bakmıyorlar ama müşteri kaybederler böyle. Ttnet e geç Nevoş
Görüşürüz canımNevoşum şimdilik kaçtım ben