Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Canım merhaba bugün çok yoğun geçti :KK19:
Öğlen okuldaydım 23 Nisan gösterisi hazırlıkları için,öğleden sonra bisiklet turnuvası vardı kızlar ona katıldı bizde peşlerinde ,eve geldim lahmacun iç malzemesi hazırlayıp fırına verdim sonra alışverişe gittik .Sonra yemek bulaşık ,bu saat oldu.:KK66:
Şimdide net gitti :mad:

Oyy Nevoşum ben okurken yoruldum seni düşünemiyorum:eek: Tabi tatlı bir yorgunluktur seninki:KK19:

Yorulduk ama kızlar çok mutlu oldu :KK73:Bu yorgunlugumu geçirdi :KK19:Sen neler yapıyorsun :KK60:
Ne güzel canım, çocuklar mutlu olunca anne baba daha ne ister:) Ben de aynı manotonluk devam canım:) Eşim de bugün söylenip durdu hava güzel çıkıp gezsenize diye ama ben de tık yok, hamlamışım:KK45:

Ne güzel canım, çocuklar mutlu olunca anne baba daha ne ister:) Ben de aynı manotonluk devam canım:) Eşim de bugün söylenip durdu hava güzel çıkıp gezsenize diye ama ben de tık yok, hamlamışım:KK45:
Aynen canım herşey onlar için :KK66:Bu aydan sonra hep yogun oluruz :KK45:
Eve tıkılma canım çık gez dolaş :KK60:

Aynen canım herşey onlar için :KK66:Bu aydan sonra hep yogun oluruz :KK45:
Eve tıkılma canım çık gez dolaş :KK60:
Ayy ne bileyim Nevoşum üşeniyorum hazırlanıp dışarı çıkmaya:KK45: Bir de bu ara hep bir halsizlik var üstümde...Okullar kapanınca acısını çıkarırım artık:))

Canım srn de verileri silmeyi denesene bir, belki faydası oluro_O Netin kaydettiği verilerden de sorun olabiliyormuş:KK19:
Canım bizim apartman girişinde sorun var :KK12:Gelip bakmıyorlar:KK12:bakmıyorlar Kaçkez aradık :mad:
Süper onlinenı şikayet edeceğim artık :63:
Anlaşmamız bitiyor değiştireceğiz inşaallah :21:

Bahcemizin çiçekleri
2015-04-17-138.jpg
2015-04-17-135.jpg
2015-04-17-139.jpg
2015-04-17-140.jpg
2015-04-17-137.jpg
su an bir kısmı saksıda toprağa kavuşmayı bekliyorlar

X