- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Ellerine sağlıkGüzel cumartesiler..bol güneşler hanımlar Eki Görüntüle 1499734 margammm bu sana gelsin erken kutladim ama yapmisken ekliyeyim dedimm ...kan portakallı cihskek...Eki Görüntüle 1499741 Eki Görüntüle 1499742 güzel hafta sonlarını...
Sağol canım misafirim var canimm margada benim pastam senden olsun üstüne yaz bana gönder dedi bende bir tasla iki kuş vurdum nevrestem..Ellerine sağlık
Margaya pastamı yaptın
Çok iyi yapmışsın emeğine sağlıkSağol canım misafirim var canimm margada benim pastam senden olsun üstüne yaz bana gönder dedi bende bir tasla iki kuş vurdum nevrestem..
YaaaaaaaaaaGüzel cumartesiler..bol güneşler hanımlar Eki Görüntüle 1499734 margammm bu sana gelsin erken kutladim ama yapmisken ekliyeyim dedimm ...kan portakallı cihskek...Eki Görüntüle 1499741 Eki Görüntüle 1499742 güzel hafta sonlarını...
Yaaaa ne guzel yapmis ama :) imzama koyacagimmmm :)Çok iyi yapmışsın emeğine sağlık
Çok güzel olmuş sahidenYaaaa ne guzel yapmis ama :) imzama koyacagimmmm :)
Hoşgeldin canım nasılsınBen geldimmmNevoş sultan anket geç oldu kusura bakma internet sorunum var komşumuzun wifi sine çöktük o da az çekiyo
Hoşbuldum ablacım iyiyim seni sormalı ? Tarifler gelmiş bir sürüüHoşgeldin canım nasılsın
Yok canım geç değilYüreğine sağlık
İnternet sorunu hepimizde var
İyiyim canımsın çok sağolHoşbuldum ablacım iyiyim seni sormalı ? Tarifler gelmiş bir sürüüAsıl senin yüreğine sağlık onca yoruluyorsun teşekkür ederim .. Bu süperonline dan nefret ediyorum aldığıma bin pişmanım bir gün varsa üç gün yok
Ya bahane hep abla arıyoruz diyorlar evde problem var aman yedik bizde geldiğimden beri öalışan internet bir aydır yok off offfİyiyim canımsın çok sağol
Rica ederim canım siz memnun olun gerisi önemli değil ben severek yapıyorum
Ayy sizinde mi süper onlineBizimde süper online bu yıl bizi deli etti
Bizde öyle canım sürekli arıyoruz bir gelip yapmıyorlarYa bahane hep abla arıyoruz diyorlar evde problem var aman yedik bizde geldiğimden beri öalışan internet bir aydır yok off offf
Güya pazartesi aktif başlıyoruz abla hayırlısıyla .. Ben de iyiyim evdeyim bol bol dinleniyorum abla .. Adetim gecikti yine bakalım nolacak ;(Bizde öyle canım sürekli arıyoruz bir gelip yapmıyorlarŞikayet edelim bunları
Senin işler başladı mıEvde misin
Hadi bakalım hayırlı olsunGüya pazartesi aktif başlıyoruz abla hayırlısıyla .. Ben de iyiyim evdeyim bol bol dinleniyorum abla .. Adetim gecikti yine bakalım nolacak ;(
Valla cok guzel olmussss :) kakosun ellerine saglik tekrardanÇok güzel olmuş sahiden
Abla ben korkuyorum bu kimyasal gebelikten sonra hayal korıklığı yaşamaktan korkuyorum o yüzden bi kaç gün daha geçsin dedim pazartesi gitcem kadın doğumaHadi bakalım hayırlı olsun
Umarım sağlıklı bir gebelik olur canımTest yap geçikmeden doktora görün
Çok şanslısın MargaValla cok guzel olmussss :) kakosun ellerine saglik tekrardan
Canım hepsi aynı olmazAbla ben korkuyorum bu kimyasal gebelikten sonra hayal korıklığı yaşamaktan korkuyorum o yüzden bi kaç gün daha geçsin dedim pazartesi gitcem kadın doğuma
Amin ablacım sen neler yapıyosun gördüm kızlar bol bol spor yapıyo sen yapmıyo musunCanım hepsi aynı olmazSıkıntı yapma,hakkınızda hayırlısı olsun