- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 34
Aynen masallah iyi yetistirmissinŞefimiz yarışmacı arayışında![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen masallah iyi yetistirmissinŞefimiz yarışmacı arayışında![]()
Sağol nevrestem. Bu isten adamlar karlı cikicakEllerinize sağlık HanımlarMaşaallah döktürmüşsünüz
![]()
Ole valla kocamdan daha cok hayrini goryorumÇok şanslısın canım maşaallahİyiki var o zaman
![]()
evet değilmi canım,vay be yıllar yıllar önceydi,ne günlerdiPrensesim en önce benimle tanışıyorsunKK daki ilk arkadaşım
![]()
tamam bunu bir kenara not alıyorum,mrymtlh ye bir çizik ,öbür ki yarışmada yarışmaya katılmış mı bakılacak,katılmadıysa hatırlatılacakNevos iyi calisrirmis seni camcazimbenim kiz durmuyor artik katilmak isterdim ama bi sonraki yarismaya belki
![]()
hamarat hatun yine döktürmüşsün,tam kalbimin ortasından vurdun beniKarşılığı geldi pinkim... Kurdan kebabı Eki Görüntüle 1496881 veeee...kalburabastı.....Eki Görüntüle 1496882 optummmm...seni yavru
Bayram edeceklerSağol nevrestem. Bu isten adamlar karlı cikicak![]()
Kıymetini bilOle valla kocamdan daha cok hayrini goryorum![]()
Hahahtamam bunu bir kenara not alıyorum,mrymtlh ye bir çizik ,öbür ki yarışmada yarışmaya katılmış mı bakılacak,katılmadıysa hatırlatılacak![]()
kesinlikleeeeSağol nevrestem. Bu isten adamlar karlı cikicak![]()
Evet canım foruma üye olduğum ilk aylardıevet değilmi canım,vay be yıllar yıllar önceydi,ne günlerdi![]()
bebeğim benim,gel bende seni öpücemgel öpcemmm
![]()
Sağol sefimm sende öyle çok pis kiskandimhamarat hatun yine döktürmüşsün,tam kalbimin ortasından vurdun beni![]()
aaa ayıp ettin,istediğin yeterki kek olsun,oylamada ona veririz,bakHahahumarM kek olur da katilirim baska bisi olutsa yan cizebilirim
![]()
Tükürüklü öpme gıızbebeğim benim,gel bende seni öpücem![]()
evet sen şuanda olduğun gibi hep nazik,kibar hanım hanımcıktın,hiç değişmedinEvet canım foruma üye olduğum ilk aylardıHer gece geyik topiğinde toplanırdık
Kimse yok o zamandan şimdi
![]()
Çok teşekkür ederim canımevet sen şuanda olduğun gibi hep nazik,kibar hanım hanımcıktın,hiç değişmedingeçen gün aklıma geldi o topik aradım bulamadım,kimler üyeydi ne oldu diye ama bulamadım
Ama işte sen varsın,ben varım
![]()
niye bebeğim ya,valla ne yalan söyliyeyim ben de seni çok kıskanıyorumSağol sefimm sende öyle çok pis kiskandim
gel yanaş heleTükürüklü öpme gıız![]()