- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.575
- 34
Aynen masallah iyi yetistirmissinŞefimiz yarışmacı arayışında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen masallah iyi yetistirmissinŞefimiz yarışmacı arayışında
Sağol nevrestem. Bu isten adamlar karlı cikicakEllerinize sağlık HanımlarMaşaallah döktürmüşsünüz
Ole valla kocamdan daha cok hayrini goryorumÇok şanslısın canım maşaallahİyiki var o zaman
evet değilmi canım,vay be yıllar yıllar önceydi,ne günlerdiPrensesim en önce benimle tanışıyorsunKK daki ilk arkadaşım
tamam bunu bir kenara not alıyorum,mrymtlh ye bir çizik ,öbür ki yarışmada yarışmaya katılmış mı bakılacak,katılmadıysa hatırlatılacakNevos iyi calisrirmis seni camcazim benim kiz durmuyor artik katilmak isterdim ama bi sonraki yarismaya belki
hamarat hatun yine döktürmüşsün,tam kalbimin ortasından vurdun beniKarşılığı geldi pinkim... Kurdan kebabı Eki Görüntüle 1496881 veeee...kalburabastı..... Eki Görüntüle 1496882 optummmm...seni yavru
Bayram edeceklerSağol nevrestem. Bu isten adamlar karlı cikicak
gel öpcemmmbak bu doğru arbiim,seninle ve sizlerle
Kıymetini bilOle valla kocamdan daha cok hayrini goryorum
Hahah umarM kek olur da katilirim baska bisi olutsa yan cizebilirimtamam bunu bir kenara not alıyorum,mrymtlh ye bir çizik ,öbür ki yarışmada yarışmaya katılmış mı bakılacak,katılmadıysa hatırlatılacak
kesinlikleeeeSağol nevrestem. Bu isten adamlar karlı cikicak
Evet canım foruma üye olduğum ilk aylardıHer gece geyik topiğinde toplanırdıkKimse yok o zamandan şimdievet değilmi canım,vay be yıllar yıllar önceydi,ne günlerdi
bebeğim benim,gel bende seni öpücemgel öpcemmm
Sağol sefimm sende öyle çok pis kiskandimhamarat hatun yine döktürmüşsün,tam kalbimin ortasından vurdun beni
aaa ayıp ettin,istediğin yeterki kek olsun,oylamada ona veririz,bak pinkstrap sütlü tatlılar diye diye kafamızın etini yedi bak şimdi bu kategoride yarışıyoruzHahah umarM kek olur da katilirim baska bisi olutsa yan cizebilirim
Tükürüklü öpme gıızbebeğim benim,gel bende seni öpücem
evet sen şuanda olduğun gibi hep nazik,kibar hanım hanımcıktın,hiç değişmedingeçen gün aklıma geldi o topik aradım bulamadım,kimler üyeydi ne oldu diye ama bulamadımAma işte sen varsın,ben varımEvet canım foruma üye olduğum ilk aylardıHer gece geyik topiğinde toplanırdıkKimse yok o zamandan şimdi
Çok teşekkür ederim canımevet sen şuanda olduğun gibi hep nazik,kibar hanım hanımcıktın,hiç değişmedingeçen gün aklıma geldi o topik aradım bulamadım,kimler üyeydi ne oldu diye ama bulamadımAma işte sen varsın,ben varım
niye bebeğim ya,valla ne yalan söyliyeyim ben de seni çok kıskanıyorumSağol sefimm sende öyle çok pis kiskandim
gel yanaş heleTükürüklü öpme gıız