Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Benim kurabiye ve yağlamayıda yaptın
sen baştan ipleri eline almışsın

Hmm bak işte bilmek başka birşey
Ben anlamıyorum zaten kv getiriyor ben niye para vereyim ki
Şimdi çok pahalı zaten canımBirde kayısıcılardan 8-10-12ye alıp 25-30 hatta 40 tlye satıyorlarBiz sadece geçen yıl aldık Yoksa bizimde bahçe var mutlaka geliyor
Hatta eşim iş arkadaşlarına falan getirir her yıl hediye

Benim kurabiye ve yağlamayıda yaptın
sen baştan ipleri eline almışsın
Merak ettiğim ilgimi çeken bir şey olursa yapıyorum dışardan yiyemeceğim bir şeyse el mahkum kalkıp mutfağa doğru yol alıyorum
Annemin etkisi çok büyük bunda babama o kadar saçını süpürge etmeseydi belki bende şuan kabullenip yapıyor olurdum ama onun yapışı bende tepkiye sebep oldu. Baştanda böyle alıştırdım. Oğlunuzu çalıştırıyorum

Yapıyorsun canım ben biliyorumHakkınıda veriyorsun
İyi yapıyorsunSonra alışınca daha fazlasını istiyorlar
Benim eşimde Allah var yardımcı oluyor.Büyük temizliklerde ve misafir aldığım zamanYemek bile yapıyor

Evet ya pahalıymış Kayısı çekirdeği var ya ona da bayılıyor eşim poşet poşet geliyor eve. Kayısının Zerresini israf etmiyorsunuz yani

Evet ya pahalıymış Kayısı çekirdeği var ya ona da bayılıyor eşim poşet poşet geliyor eve. Kayısının Zerresini israf etmiyorsunuz yani
Aynen canım bizde öyleyizKabuklarınıda sobada yakıyorlar köyde
Bu yıl çekirdeğimiz yoktu kayısı hiç olmadıKendimiz aldıkEşim buğday ile kavurga yapar çekirdeği hiç eksik olmaz evde

Sizin gibi ustaca yapamıyorum canım, acemi versiyonu oluyor
Fazlasını çok bekler buna şükretsin
Ona da çok özeniyorum nevoş benim ki yemek yapmıyor Babam yapar, erkek kardeşim yapar, eniştem yapar, her ailede bi tane aykırı olmalı deyip yapmıyor benim ki

Ben kaç yıldır yemek yapıyorum sen daha yenisinBilmediğimiz o kadar çok şey varki
Bu kötüymüşBelki zamanla yaparBenimki ben ne yapsam deniyor.İçli köfte bile denemiştir
Fırın yemeklerini çok güzel yapıyorHatta benden güzel

Ne güzel ilgi duyuyor oluşu. Kaç sene bekar yaşadı hep dışardan yemiş hiç şunu yapayım dememiş adam
Gerçi hakkını yemeyeyim beni de yormak istemez, misafir geleceği zaman biliyon ya niye pink yapsın gelin yardım edin der

Canım aşureye koyuyorum çekirdeklerini soyupÖnceden ıslatır veya 10 dakika kaynatırsan kabukları kolayca soyuluyor
Aaa evet onun tarifi bende var

Tabi canım senide yormuyor oda önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…