Yok canım oylama başlayınca açacağım anketiAnket daha acilmadi demi öbür kategorinin ? Gormedimde
Yok canım oylama başlayınca açacağım anketi
Bu kategoride yokumAnladim canm . Bu kategoride yokmusun sen ?
Merhaba canımIyi aksamlar kizlar..Yeni yarisma baslamis, hemde en sevdigimden ben yeni görüyorum
Ne guzel seyler yapmissiniz böyle..Elleriniz dert görmesin
Herkese bol sans
Ama sen onlardan daha güzelini yapabilirsin hiç denedin miMigros'ta 1,95'e satılan sütlü tatlılardan birini alıp güzelce süsleyip tabağa bırakarak yarışmaya katılacağım. Çünkü çok zekiyim.
Ama sen onlardan daha güzelini yapabilirsin hiç denedin mi
Çok tatlısınAslında küçükken şöyle 14,15'lerimdeyken bülbül yuvası gibi tatlılar sonracığıma abartmıyorum baklava bile açmışlığım var . Ama sonra bıraktım, şimdi puding yaparken bile kıvamı tutturamıyorum. Annem gelişimimin tersten olduğunu söylüyor ve üzülüyor. Kısmet.
nevoo gorusemıyozz gelıp dalmak ıstedım topıgıneeBu kategoride yokum
Bayağı Bayağı dalmışsın hakikatennevoo gorusemıyozz gelıp dalmak ıstedım topıgıneenasılsınnn sef
Valla bu kızda bişi yapacak dur kayısım gelsin yapim,, dur, çilekler tatlansın yapimm.. Hep yapacak nevreste buu kızz anammm tembellikte sınır tanımıyor bu hatunn hep yapacaklarını öteleyip duruyooo..Hmm tatlandırıcı birşey var yani :) kayısım gelsin bende deneyeyim
Eline sağlık sen yaparsın da kötü olur mu zaten
bunu bende hep düşünmedim değilMigros'ta 1,95'e satılan sütlü tatlılardan birini alıp güzelce süsleyip tabağa bırakarak yarışmaya katılacağım. Çünkü çok zekiyim.
İçlerinde mutfak aşkı yokValla bu kızda bişi yapacak dur kayısım gelsin yapim,, dur, çilekler tatlansın yapimm.. Hep yapacak nevreste buu kızz anammm tembellikte sınır tanımıyor bu hatunn hep yapacaklarını öteleyip duruyooo..
Ne günaydını,,,ne günaydını kızzz teee.. şimdi ben öğlen yemeğine çıkicimmmm.. napıyosun sen yavruuu..Günaydın kızlar nasılsınız özledim sizi
Doğru dedin garii.. hep dur o gelsin yapicim,, bu gelsin yapicimm,, yeminlen tembel o kızz mutfak sevilmezmi yaaaa...bir elde spatula ,,bir elde kepçe,, eller unla bulanmışş,,,kakao dudak kenarlarındaa,,İçlerinde mutfak aşkı yok