O yapmadan da güveniyor kendineNe bileyim bir kendine güven sezinledimyaptım der gibi geldi bana
EvetBekliyor musun hakikaten yapmasını?
Banada yazikNevoşun işi başından aşkınsen yap hemşom yazık kadına
Zaten bu gün bi sürü pasta yaptı, çekseymiş fotoğraflarınıEvet
Banada yaziken çok bana yazık asıl yok hemsom yapmam,söz verdi bana
Bundan sonra ki kategori yumurta yemekleri olsunO yapmadan da güveniyor kendine
Baksana uyanıklık peşinde zaten
Heh yani herşeyi ben mi söyleyeyimZaten bu gün bi sürü pasta yaptı, çekseymiş fotoğraflarını
Boşa bekleme kırmadan diyeyim dedim sen bilirsinEvet
Banada yaziken çok bana yazık asıl yok hemsom yapmam,söz verdi bana
Azıcık rüşvetle hallederizBundan sonra ki kategori yumurta yemekleri olsun
Sende haklısınHeh yani herşeyi ben mi söyleyeyim
Madem nevosu bu kadar düşünüyorsun efsercim sen yap onun yerine,benm için sorun yokBoşa bekleme kırmadan diyeyim dedim sen bilirsinama biraz zor
Arasında sütlü tatlı yoktuZaten bu gün bi sürü pasta yaptı, çekseymiş fotoğraflarını
Olsun elbet lazım olacakArasında sütlü tatlı yoktu
Barbili pasta da sütlü tatli benceArasında sütlü tatlı yoktu
Beni buraya bekçi dikti ben yokum sen dur didiMadem nevosu bu kadar düşünüyorsun efsercim sen yap onun yerine,benm için sorun yok
Bence sen hem bekçilik yapar hemde sütlü tatli yapabilirsin. Sende o cevher var efserBeni buraya bekçi dikti ben yokum sen dur didiburdan ayrılamam
Duyanda sütlaça barbi yapmış sanırBarbili pasta da sütlü tatli bence
E pastanin içinde süt yok mu? Var. Peki pasta tatlı mı? Tatli.=sütlü tatliDuyanda sütlaça barbi yapmış sanıradı yanında pasta işte
Yok ayrılamamBence sen hem bekçilik yapar hemde sütlü tatli yapabilirsin. Sende o cevher var efser
Sadece pandispanya fazla gibi geldi banaE pastanin içinde süt yok mu? Var. Peki pasta tatlı mı? Tatli.=sütlü tatli
Ah kiyamam sanaaa görev aşkına da ayri hayran kaldimYok ayrılamamben görevime sadakatle bağlıyım diyetteyim ağzımın suyu aksada burdayım
E pastanin içinde süt yok mu? Var. Peki pasta tatlı mı? Tatli.=sütlü tatli
Sen uyma efserim buna, pasta nın kategorisini bilmiyor dahaSadece pandispanya fazla gibi geldi bana
Ne sandınAh kiyamam sanaaa görev aşkına da ayri hayran kaldim