Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ayın şefi kaldırıldıyemek saati yaklaştı,hanımlar ortada yok,topik bana kaldı ehehehe
Nevreste canım benim fiyakalı kuşağım hala niye yok
Bunlar kalıcı mı?Canım ayın şefi kaldırıldı
Onun yerine profilinde kazandığın ödüller olacak.Madalyalar seçeneğini tiklarsan görebilirsin
anaaa tam 1.oldum ayın şefi kuşağımı kaldırıldı,ne şans beCanım ayın şefi kaldırıldı
Onun yerine profilinde kazandığın ödüller olacak.Madalyalar seçeneğini tiklarsan görebilirsin
Canım yazıyor neden,ne zaman aldığınanaaa tam 1.oldum ayın şefi kuşağımı kaldırıldı,ne şans be
bu madalya da çok şeker ama ne madalyası olduğu üstünde yazmıyor ki,ayy ne görgüsüz çıktım be
tamam canım onu gördüm ben,benim demek istediğim geneldi,yani sadece kendim için değil,mesela şuan bu mesajımızın yanında resim var ya,orada yazması gerekmiyor mu demek istedim,mesela yemek mi,tarz mı yoksa makyaj mı belli değil ki ama kız çok tatlı olmuş,düşünsene gerçekte ki gibi kızın tek omuzundan geçirilmiş bir kuşak var ve üstünde en tarz üye yazıyor çok şeker olmaz mı?Canım yazıyor neden,ne zaman aldığın
Eki Görüntüle 1475224
Tebrik ederim 1.liğinizi Yeni uygulama da çok hoş olmuş çok beğendim ben:)anaaa tam 1.oldum ayın şefi kuşağımı kaldırıldı,ne şans be
bu madalya da çok şeker ama ne madalyası olduğu üstünde yazmıyor ki,ayy ne görgüsüz çıktım be
Ben de çok beğendimTebrik ederim 1.liğinizi Yeni uygulama da çok hoş olmuş çok beğendim ben:)
Evet, tarifimi yapan olmadan ekleyeyim dedimBen de çok beğendim
Ayrıca Tesekkürederim, maşallah sizde çok hizlisiniz, hemen tarif eklemişsiniz bile,bayıldım
Selam canım hoş geldinSelammmm
Ben buna bayıldım yaCanım yazıyor neden,ne zaman aldığın
Eki Görüntüle 1475224
Selam tatlım muhallebi mi yaptınSelammmm
Yapacak göz yok onda efserimSelam tatlım muhallebi mi yaptın
Hoş buldum naberrrSelam canım hoş geldin
Selaammm yok Nevos yapcak benim yerimeSelam tatlım muhallebi mi yaptın
Nevosu kandirdim benim için yapicakYapacak göz yok onda efserim
Ne bileyim bir kendine güven sezinledim yaptım der gibi geldi banaYapacak göz yok onda efserim
Bekliyor musun hakikaten yapmasını?Hoş buldum naberrr
Selaammm yok Nevos yapcak benim yerime
Nevosu kandirdim benim için yapicak
Nevoşun işi başından aşkın sen yap hemşom yazık kadınaHoş buldum naberrr
Selaammm yok Nevos yapcak benim yerime
Nevosu kandirdim benim için yapicak