Bunda temel bilgide yokSen uyma efserim buna, pasta nın kategorisini bilmiyor daha
Soğan soyduralımBunda temel bilgide yoknerden başlasak patates mi soydursak acaba
Ben patates soymamBunda temel bilgide yoknerden başlasak patates mi soydursak acaba
soğan hiç soymamSoğan soyduralım
Gitme beee nereyeeeBenim uykum geldi gidip uyuyayım bari, iyi geceler
hoş geldinBen geldim
Ben geldim sen gidiyorsunBenim uykum geldi gidip uyuyayım bari, iyi geceler
Uykum geldi ama benim ki bağıra bağıra telefonda konuşuyor, bende ona böyle yapcamBen patates soymam
soğan hiç soymam
Gitme beee nereyeee
hoş geldin
Hoşbuldum canım, nehaberBen patates soymam
soğan hiç soymam
Gitme beee nereyeee
hoş geldin
Niye geç geldin ki canımBen geldim sen gidiyorsunHadi iyi geceler bari:))
Canım sürekli gelip bakıyordum kimse olmayınca öyle dolanıyorum, sonra eski geyik topiğine dalmışım geçmiş sohbetleri okuyordum:)Niye geç geldin ki canım
gitmeeeUykum geldi ama benim ki bağıra bağıra telefonda konuşuyor, bende ona böyle yapcam
IyiDirrr,senden naberrHoşbuldum canım, nehaber
Hemşoma insaflı olalım önce patates,sonra soğana gecerizSoğan soyduralım
Hoşgeldin tatlımBen geldim
Bende bakıp bakıp gidiyordum da pek kendimde değilimCanım sürekli gelip bakıyordum kimse olmayınca öyle dolanıyorum, sonra eski geyik topiğine dalmışım geçmiş sohbetleri okuyordum:)
Ben kalırım uykum kaçar, 5 dk sonra kocan çağırır okan benim uykuya olurgitmeee
IyiDirrr,senden naberr
İyidir canım:) Üyelik iptali vermişsin bir ara tekrar hoşgeldin foruma canımgitmeee
IyiDirrr,senden naberr
Olsak mı ki.. Iş seçiyo boşver bu kadar nazlanmasına izin vermeyelimHemşoma insaflı olalım önce patates,sonra soğana geceriz
Hoşgeldin tatlım
Hoşbuldum canım, nehaberHemşoma insaflı olalım önce patates,sonra soğana geceriz
Hoşgeldin tatlım
Tam msjini okuduğum yerde "kalk kiz,akşam yatmiyosun,sabah kalkmiyosun " dediBende bakıp bakıp gidiyordum da pek kendimde değilim
Ben kalırım uykum kaçar, 5 dk sonra kocan çağırır okan benim uykuya olur
He ya arada eser bana öyleİyidir canım:) Üyelik iptali vermişsin bir ara tekrar hoşgeldin foruma canım
Hadi beraber gidelim o zamanTam msjini okuduğum yerde "kalk kiz,akşam yatmiyosun,sabah kalkmiyosun " dedi
He ya arada eser bana öyleteşekkür ederim
Bana da bir kere esmişti de fazla dayanamadım KK olmadanTam msjini okuduğum yerde "kalk kiz,akşam yatmiyosun,sabah kalkmiyosun " dedi
He ya arada eser bana öyleteşekkür ederim
Hadi gidelimHadi beraber gidelim o zaman
Görüşürüz millet
Aynisidan isteBana da bir kere esmişti de fazla dayanamadım KK olmadan