- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 36
hiiiç içimden geldiNe trip yapıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiiiç içimden geldiNe trip yapıyorsun
Yap o zamanhiiiç içimden geldi
naber dağlar kızı nevoşYap o zaman
Everest dağınaber dağlar kızı nevoş
Iste kanguru bu nasildi peki rahatmiydi belini agritiyor muydu bi de markasi ne canim bununBundan demiyormusun canımm..işte ben bundan kullandımm
Canım ben bunu kullandımm çok rahatlığını gördümm ana kucağıda diyorlar buna bel desteklii.. canzdı markası canımm yaz nete çıkar zatenn ortapedik desteklii..Iste kanguru bu nasildi peki rahatmiydi belini agritiyor muydu bi de markasi ne canim bunun
Efserim küçük meleğinin doğum günü kutlu olsun, Allah sağlıklı, huzurlu, uzun ömür nasip etsinDaha konuşmadan neden gidiyosunki
Cok teşekkür ederim canımEfserim küçük meleğinin doğum günü kutlu olsun, Allah sağlıklı, huzurlu, uzun ömür nasip etsin
Eki Görüntüle 1493721
amin canim.çok tesekür ederimEfser cimm kızının yeni yaşı hayırlı olsun,sağlıkla,huzurla nice yillara inşallah
Cok teşekkür ederim canım
Karar veremedim çıkalım mı?Çıkmayalım mı?Elma dersem Çıkın
armuttt
Efser'cim Prensesin doğum günü kutlu olsunCok teşekkür ederim canım
Cok buyuk bir kutlama degildi pastamizi yaptık babannemizin yanına gittikEfser'cim Prensesin doğum günü kutlu olsun
Neler yaptın bugün
Çıkmayacaktınız nevoş armut dedimKarar veremedim çıkalım mı?Çıkmayalım mı?
Ellerine sağlık canım harika olmuşBuda benim yaptığım kebelek pasta
Eki Görüntüle 1493883
Pasta varmış daha ne olsunCok buyuk bir kutlama degildi pastamizi yaptık babannemizin yanına gittik