• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
günaydın,yöresel tariflere katılmayı çok istemiştim ama hem benim hem de babamın sağlık sorunlarından ötürü katılamamıştım. bu kategoriye katılmak istiyorum.tarifim ve resimlerim hazır.nasıl katılabilirim?

günaydın,yöresel tariflere katılmayı çok istemiştim ama hem benim hem de babamın sağlık sorunlarından ötürü katılamamıştım. bu kategoriye katılmak istiyorum.tarifim ve resimlerim hazır.nasıl katılabilirim?
Merhaba
Çok geçmiş olsun ,acil şifalar diliyorum..:KK36:

Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım :KK56:Bu bölüme Yeni konu açacaksınız..Resimleri ve tarifi ilk mesaja ekleyeceksiniz..:KK19:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/meyveli-kup-torku-sut-sponsorlugunda.811741/ :KK56:Örnek olarak bu konuya bakabilirsiniz..

Son düzenleme:
Tr de hava guzel olmalı kı herkes dısarda galıba:)
Burda dunku havadan eser yok yagmurlu soguk hava gerı geldı:KK47:
Bu arada cok gecmıs olsun cnm sana ve hannecıge, hannenın durumu ıcın bılen arkadaslar soylemısler zaten umarım sıkıntısız atlatırsınız bu donemı:KK37:

Bu arada cok gecmıs olsun cnm sana ve hannecıge, hannenın durumu ıcın bılen arkadaslar soylemısler zaten umarım sıkıntısız atlatırsınız bu donemı:KK37:
Hava guzel evet allah razı olsun canim gecicek inşallah ama bizi zor gunler bekliyor bandaj yuzunden surekli ilgi ve kucak istiyor gunduzleri duran cocuk simdi bi canavar gibi surekli agliyor alisana kadar cok zorlancaz iyi olsunda ben iyi olana kadar kucagimda tasirim ne olcak da agladikca üzülüyorum sadece:KK61: benimde aglayasim geliyor:KK61:

Hava guzel evet allah razı olsun canim gecicek inşallah ama bizi zor gunler bekliyor bandaj yuzunden surekli ilgi ve kucak istiyor gunduzleri duran cocuk simdi bi canavar gibi surekli agliyor alisana kadar cok zorlancaz iyi olsunda ben iyi olana kadar kucagimda tasirim ne olcak da agladikca üzülüyorum sadece:KK61: benimde aglayasim geliyor:KK61:
Uzulme desemde bız anneler kıyamıyoruz evet:(
Ama canı yandıgından aglamaz sanırım takılan seyı yadırgadıgından yapıyodur..Allah yardımcın olsun cabucak gecsın bu gunlerın ıns..

Canım burada hava kapalı:(
Haftasonu aile ziyaretleri yapılıyor olabilir:KK19:

Back