• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Şu an pahalıymış zaten :) annem aramış Malatyalı ya kız verdim Kayısıyı parayla alıyorum diye benimkine laf sokuyo:KK70::KK70:
Canım geçen yıl bizim bahçede 1 tane bile kayısı olmadı:KK47:Bizde paramız ile aldık:KK70:
Birde şansa evlendiğiniz ilk yıl kyısı olmamış:KK45:Annen haklı:KK53:Ama eşin ne yapsın kayısı yok olanında fiyatları çok fazla:KK47:
Umarım bu yıl az çok olur:KK51:Onunla geçimini sağlayanlar var:KK14:

Canım geçen yıl bizim bahçede 1 tane bile kayısı olmadı:KK47:Bizde paramız ile aldık:KK70:
Birde şansa evlendiğiniz ilk yıl kyısı olmamış:KK45:Annen haklı:KK53:Ama eşin ne yapsın kayısı yok olanında fiyatları çok fazla:KK47:
Umarım bu yıl az çok olur:KK51:Onunla geçimini sağlayanlar var:KK14:
Inşallah olur ne diyelim. Ben çok sevmediğim için aramıyorum Kayısıyı kurusunu zaten yemem:p taze de bal gibi olursa yiyorum:kk77:
Geçen gün canım meyve istedi gardaşına dedim meyve getir getirmedi:63: Kalkıp almadım bende, evlendiğimizden Beri ilk defa meyve yicem dedim düşün:KK47:

Inşallah olur ne diyelim. Ben çok sevmediğim için aramıyorum Kayısıyı kurusunu zaten yemem:p taze de bal gibi olursa yiyorum:kk77:
Geçen gün canım meyve istedi gardaşına dedim meyve getir getirmedi:63: Kalkıp almadım bende, evlendiğimizden Beri ilk defa meyve yicem dedim düşün:KK47:
Peki Maltaya kayısısı yedin mi?:KK45:Sizin oralarda satılan kayısılar bizim kayısılara benzemez:KK45:Burayada getiriyorlar pazara bağırıyorlar ''Malatya kayısısı'' yanaşıyorum yalan söylemeyin bu Malatya kayısısı olamaz:KK20:Abla sus diyorlar:KK70:
Kardeşim ayıp etmiş nasıl hizmet etmek sana:KK20:

Peki Maltaya kayısısı yedin mi?:KK45:Sizin oralarda satılan kayısılar bizim kayısılara benzemez:KK45:Burayada getiriyorlar pazara bağırıyorlar ''Malatya kayısısı'' yanaşıyorum yalan söylemeyin bu Malatya kayısısı olamaz:KK20:Abla sus diyorlar:KK70:
Kardeşim ayıp etmiş nasıl hizmet etmek sana:KK20:
İşte tembel olunca:KK12: Malatya dan bi benim ki bi harbi çıkmış tembel olarak:KK53:
Yedim getirdiler doğal kurumuşunu sever benim ki ondan falan bi Sürü geldi, anneme verdim hepsini:KK48:
Adamların foyasını ortaya Çıkarma sende:KK70:

İşte tembel olunca:KK12: Malatya dan bi benim ki bi harbi çıkmış tembel olarak:KK53:
Yedim getirdiler doğal kurumuşunu sever benim ki ondan falan bi Sürü geldi, anneme verdim hepsini:KK48:
Adamların foyasını ortaya Çıkarma sende:KK70:
Siz yüz karası:KK70:Siz becerikli ama tembelsiniz:KK45:
Harbi çok beceriksiz birşey yapamıyor zaten:KK59:Biraz atayım nede olsa cevap veremiyor:KK70:
Bağırsakları çalıştırıyor ve çok faydalı niye yemiyorsun:KK19:Ben taze kayısı diyorum bizim oranın kayısıları başka:kk77:
Oda yalan söyleyip bizim kayısıları küçük düşürüyor:63:

Back