Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım geçen yıl bizim bahçede 1 tane bile kayısı olmadıBizde paramız ile aldıkŞu an pahalıymış zaten :) annem aramış Malatyalı ya kız verdim Kayısıyı parayla alıyorum diye benimkine laf sokuyo
Burasıda çok soğuk Efser'cimMutlu pazarlar burası çok soğuk
Ben yine kapıyı pencereyi açtım :)) bahar a döndük sanırımMutlu pazarlar burası çok soğuk
Ben yaz gelsin istiyorumBurasıda çok soğuk Efser'cim
İnşallah canım benim ev biraz karanlık birde kapandımı hava ruhum sıkılıyorBen yine kapıyı pencereyi açtım :)) bahar a döndük sanırım
Bende aynı fikirdeyimBen yaz gelsin istiyorum
Inşallah olur ne diyelim. Ben çok sevmediğim için aramıyorum Kayısıyı kurusunu zaten yemem taze de bal gibi olursa yiyorumCanım geçen yıl bizim bahçede 1 tane bile kayısı olmadıBizde paramız ile aldık
Birde şansa evlendiğiniz ilk yıl kyısı olmamışAnnen haklıAma eşin ne yapsın kayısı yok olanında fiyatları çok fazla
Umarım bu yıl az çok olurOnunla geçimini sağlayanlar var
Kıyamam sana gel Yanıma benim evde için açılır istemesen de Güneş geliyoİnşallah canım benim ev biraz karanlık birde kapandımı hava ruhum sıkılıyor
GeliyorumKıyamam sana gel Yanıma benim evde için açılır istemesen de Güneş geliyo
yağmura bişey demiyorum ama soğuk olmasın bari yaaBende aynı fikirdeyim
Evet havalar ısınsın yeterGeliyorum
yağmura bişey demiyorum ama soğuk olmasın bari yaa
Tamam bekliyorum Sonunda ben Malatya yerleşcemGeliyorum
yağmura bişey demiyorum ama soğuk olmasın bari yaa
Peki Maltaya kayısısı yedin mi?Sizin oralarda satılan kayısılar bizim kayısılara benzemezBurayada getiriyorlar pazara bağırıyorlar ''Malatya kayısısı'' yanaşıyorum yalan söylemeyin bu Malatya kayısısı olamazAbla sus diyorlarInşallah olur ne diyelim. Ben çok sevmediğim için aramıyorum Kayısıyı kurusunu zaten yemem taze de bal gibi olursa yiyorum
Geçen gün canım meyve istedi gardaşına dedim meyve getir getirmedi Kalkıp almadım bende, evlendiğimizden Beri ilk defa meyve yicem dedim düşün
Sağol canım bende hepinizin yerleşmesini bekliyorumTamam bekliyorum Sonunda ben Malatya yerleşcem
İnşaaallahTamam bekliyorum Sonunda ben Malatya yerleşcem
Ben bu yıl gelirim yamacına inşaallahSağol canım bende hepinizin yerleşmesini bekliyorum
İşte tembel olunca Malatya dan bi benim ki bi harbi çıkmış tembel olarakPeki Maltaya kayısısı yedin mi?Sizin oralarda satılan kayısılar bizim kayısılara benzemezBurayada getiriyorlar pazara bağırıyorlar ''Malatya kayısısı'' yanaşıyorum yalan söylemeyin bu Malatya kayısısı olamazAbla sus diyorlar
Kardeşim ayıp etmiş nasıl hizmet etmek sana
Iyice niyeti bozduk o tarafa gelcez de Malatya olur mu bilmiyorumSağol canım bende hepinizin yerleşmesini bekliyorum
Siz yüz karasıSiz becerikli ama tembelsinizİşte tembel olunca Malatya dan bi benim ki bi harbi çıkmış tembel olarak
Yedim getirdiler doğal kurumuşunu sever benim ki ondan falan bi Sürü geldi, anneme verdim hepsini
Adamların foyasını ortaya Çıkarma sende
İnşallah olur gelin ben çok sevinirimIyice niyeti bozduk o tarafa gelcez de Malatya olur mu bilmiyorum