• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Kaç kere alıntı yaptım ya 10 dakikadir yazdıklarım boşa gidiyor hep:12:
Nevoşum hep eşlere göre ayarlama yapıyoruz:)) Bizim de babamız 7 de geliyor o yüzden o saatten önce yenmiyor yemek:)

Canım ne kadar kalacak:KK19:Biraz zorlanırsınız huysuzlanır:cry:Ama sonra onun için daha iyi olacak:KK19:
Iki ay kadar kalcak canim kendi hastanemizdeki aylik bakcaz dedi arastirmadki uzman ptesi tekrar gelin bakim bi dedi oda yaklasik iki ay kadar dedi rahtsiz bisi zaten ya kizim rahat edemiyor alisana kadar cektircek bana zir gunler gorunuyor nevooos iyi olsunda o bana yeter

Iki ay kadar kalcak canim kendi hastanemizdeki aylik bakcaz dedi arastirmadki uzman ptesi tekrar gelin bakim bi dedi oda yaklasik iki ay kadar dedi rahtsiz bisi zaten ya kizim rahat edemiyor alisana kadar cektircek bana zir gunler gorunuyor nevooos iyi olsunda o bana yeter
İyi olur canım inşaallah:KK46::nazar:Bayağı uzunmuş zaman :KK51:Biraz zorlanacaksınız ama sonra iyi olacak:KK36:

Back