- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Sağol canım Biz de 7 buçukdan önce yenmiyor akşam yemeği, en erken 7:))Afiyet olsun canımBiz erken yedik bugünEşim işe gitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım Biz de 7 buçukdan önce yenmiyor akşam yemeği, en erken 7:))Afiyet olsun canımBiz erken yedik bugünEşim işe gitti
Bizim mecburen canım eşim 6:30 gibi işe gidiyor,2 günde birSağol canım Biz de 7 buçukdan önce yenmiyor akşam yemeği, en erken 7:))
Merhaba canım nasılsıniyi akşamlar kızlar
iyidir cnm sen nasılsınMerhaba canım nasılsın
İyiyim canım sağoliyidir cnm sen nasılsın
tarifler çoğalıyor
Net bizi deli ediyor zatenKaç kere alıntı yaptım ya 10 dakikadir yazdıklarım boşa gidiyor hep
Nevoşum hep eşlere göre ayarlama yapıyoruz:)) Bizim de babamız 7 de geliyor o yüzden o saatten önce yenmiyor yemek:)
Görüşürüz canım afiyet olsunBen kaçtım, görüşürüz
ne zaman gelecekler kiİyiyim canım sağol
Evet tarifler artıyorGelecek tarifler var
Her an gelebilirlerYarında olabilirne zaman gelecekler ki
bitti canım korumaya geçtim ben tam 12 kilo verdimHer an gelebilirlerYarında olabilir
Diyet nasıl gidiyor
Ne güzel canım darısı başımızabitti canım korumaya geçtim ben tam 12 kilo verdim
İnşaAllah canım, Rabbim yardımcınız olsun.
gsagolun kizlar biraz zorlancaz ama hersey buyudugunde rahat etsin diye cok hareketli oldugundan ayaklari kisitlandigi icin kiziyor canida yaniyor heralde huysuz takildigindan bariAcil şifalar diliyorum canımŞimdi küçük büyüyünce zor olur
Nber canimİyi akşamlar.
Canım ne kadar kalacakBiraz zorlanırsınız huysuzlanırAma sonra onun için daha iyi olacakgsagolun kizlar biraz zorlancaz ama hersey buyudugunde rahat etsin diye cok hareketli oldugundan ayaklari kisitlandigi icin kiziyor canida yaniyor heralde huysuz takildigindan bari
Iki ay kadar kalcak canim kendi hastanemizdeki aylik bakcaz dedi arastirmadki uzman ptesi tekrar gelin bakim bi dedi oda yaklasik iki ay kadar dedi rahtsiz bisi zaten ya kizim rahat edemiyor alisana kadar cektircek bana zir gunler gorunuyor nevooos iyi olsunda o bana yeterCanım ne kadar kalacakBiraz zorlanırsınız huysuzlanırAma sonra onun için daha iyi olacak
İyi olur canım inşaallahBayağı uzunmuş zaman Biraz zorlanacaksınız ama sonra iyi olacakIki ay kadar kalcak canim kendi hastanemizdeki aylik bakcaz dedi arastirmadki uzman ptesi tekrar gelin bakim bi dedi oda yaklasik iki ay kadar dedi rahtsiz bisi zaten ya kizim rahat edemiyor alisana kadar cektircek bana zir gunler gorunuyor nevooos iyi olsunda o bana yeter