Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak ya hiç yüzün de kızarmıyoAntialerjik ip olsun
Evet ya 3 gündür buz gibi hava: (
Kazak uzun iş
Harbi ortalığı karıştırdıDeğilim diyor ama.
Hemşoyuz tabisorma ya Malatya lısın diye beni eziyo
E sen teklif ettin ama geri çevirmek ayıp olur şimdiBak ya hiç yüzün de kızarmıyo
Pink 5 dak neler olmus burdaAdraaa duydun mu pinko hamileee
Harbi herkesi ayaklandırdıPink 5 dak neler olmus burda
Benim o kadar değilim mesajımı es geçip onu mu okudunPink 5 dak neler olmus burda
Az önce msj atti bana,işedigi cubugun resmini çekmiş tirbiyesiz kimseye söyleme dedi ama sen yabanci değilsinDeğilim diyor ama.
Hoşbuldum Nevoş.İyiyim canım sen nasılsın?Adra'cım hoşgeldin
Net yok yetişemiyorum mesajını ancak yakaladım.Nasılsın
Benim o kadar değilim mesajımı es geçip onu mu okudun
Harbiden ayaklandirmisHarbi herkesi ayaklandırdı
sen var ya insanı ipe götürürsünAz önce msj atti bana,işedigi cubugun resmini çekmiş tirbiyesiz kimseye söyleme dedi ama sen yabanci değilsin
Gözümüz aydin canimm yeğen geliyoooPink 5 dak neler olmus burda
Hani bi ihtimal belki diye seyettimBenim o kadar değilim mesajımı es geçip onu mu okudun
Ayy çenem ağrıdı gülmektenAz önce msj atti bana,işedigi cubugun resmini çekmiş tirbiyesiz kimseye söyleme dedi ama sen yabanci değilsin
İyiyim canım çok şükürHoşbuldum Nevoş.İyiyim canım sen nasılsın?
Sizin binada sorun olmasın.Devamlı gidiyor orada.
Sus kız çoluk çocuk var.Neyse tüm KK duydu onlar da yabancı değil nasılsa.Az önce msj atti bana,işedigi cubugun resmini çekmiş tirbiyesiz kimseye söyleme dedi ama sen yabanci değilsin
Kimse duymadı emin olabilirsinAz önce msj atti bana,işedigi cubugun resmini çekmiş tirbiyesiz kimseye söyleme dedi ama sen yabanci değilsin