Niye uyanıklık olsun sende primasnı alırsınHele uyaniga bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye uyanıklık olsun sende primasnı alırsınHele uyaniga bak
Prima mi molfix neyine yetmiyoNiye uyanıklık olsun sende primasnı alırsın
Ben ona gs li yelek örerimNiye uyanıklık olsun sende primasnı alırsın
İyi aksamlar hatunlar..bakin ne yaptım milfoyden manti..Eki Görüntüle 1487772 boyleydiii.. Eki Görüntüle 1487774 boyle olduuu..
Ellerinize sağlık kızlar.Çok güzel olmuş ikisi de.Selam kızlar
Ben de mısır cipsi yapmıştım onu ekleyeyim bari:)) Çocuklara paket cips yasak kıvranıyorlar cips diye Ben de ev yapımı cips yaptım onlara:))
Eki Görüntüle 1487904
Söylemem kiiiHarbi senin iş yerin nerede konu açayım burdan alış veriş yapmayın diye
Sağol canım, hoşgeldinEllerinize sağlık kızlar.Çok güzel olmuş ikisi de.
Söyle söyle, şaka yaptım belki iş yerine uğrarım diye dedim ben aslındaSöylemem kiii
Hiç fark etmez :)) çocuk birşey isteyince seni aratcam. "... teyze" şunu al dese bitersin sen hemen alırsınPrima mi molfix neyine yetmiyo
Bana uyar da eşimden emin DeğilimBen ona gs li yelek örerim
Eşin hangi takımı tutuyor, yarı yarıya yaparız renkleriHiç fark etmez :)) çocuk birşey isteyince seni aratcam. "... teyze" şunu al dese bitersin sen hemen alırsın
Bana uyar da eşimden emin Değilim
Benim çocuğuma yelek örüyor vuslatNe örüyonuz kızlar
Hadi ordan agzindan kaçtı bi kereeeSağol canım, hoşgeldin
Söyle söyle, şaka yaptım belki iş yerine uğrarım diye dedim ben aslında
Al ışte zaaflarimdan faydalanmaHiç fark etmez :)) çocuk birşey isteyince seni aratcam. "... teyze" şunu al dese bitersin sen hemen alırsın
Bana uyar da eşimden emin Değilim
Vuslat kazak örüyo bende bakıyorumNe örüyonuz kızlar
Beşiktaş bi ondan bi ondan yap, ne cimri çıktın sendeEşin hangi takımı tutuyor, yarı yarıya yaparız renkleri
Sende mi Nevoş Atkı örüyom ben sen Öremeyenler de var amaNe örüyonuz kızlar
Hangi çocuğaBenim çocuğuma yelek örüyor vuslat
Ben değil yeğenin faydalanacak banane ya para sende Nasılsa sen dururken ben mi AlcamHadi ordan agzindan kaçtı bi kereee
Al ışte zaaflarimdan faydalanma
Vuslat kazak örüyo bende bakıyorum
Pinko hamileeeeHangi çocuğa
Olursa işte sende yiyecek yollarsın.Hangi çocuğa
Bende oğluma örüyorum bitmek üzere Hava ısınmadan şapkayıda örebilsemSende mi Nevoş Atkı örüyom ben sen Öremeyenler de var ama