How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Haha:KK70: Öyle diyorsun ama sonradan marifetler çıkıyor ortaya:eek: Sen örgüde de marifetlisindir:KK8:
Yok valla bi kere sevgilime,şimdiki kocama yani sevgulüler gününde atkı örem dedim,aboo ne zor iş:63: 2 ters 1 düz bilmem ne,ağzı gözü kayık oluyo. Dedim harbi manyak mısın kiziiaaammm ne ugrasiyon ki? Bir yüzleşme,iç muhasebe yaptim 10 tl ye atkı aldım verdim ne diyon bu ise:KK70:

Yo hiç bir şey örmüyorum, benim işim mi o. Ben örersem millet nasıl para kazanacak hem:KK8::KK8:

Bende izlemezdim bunu sevdim :cool:
Pinkom millette fazla kazıklıyor ya:))
Ben bir tane bebek yeleği sordum merak edip düz örgü modelsiz, 40 liraydı:eek: Ben 2 liralık 1 buçuk yumaktan yapıyorum yeleği, 36 lira kâr yapıyorum:))

Yok valla bi kere sevgilime,şimdiki kocama yani sevgulüler gününde atkı örem dedim,aboo ne zor iş:63: 2 ters 1 düz bilmem ne,ağzı gözü kayık oluyo. Dedim harbi manyak mısın kiziiaaammm ne ugrasiyon ki? Bir yüzleşme,iç muhasebe yaptim 10 tl ye atkı aldım verdim ne diyon bu ise:KK70:
:KK70::KK70::KK70:

Pinkom millette fazla kazıklıyor ya:))
Ben bir tane bebek yeleği sordum merak edip düz örgü modelsiz, 40 liraydı:eek: Ben 2 liralık 1 buçuk yumaktan yapıyorum yeleği, 36 lira kâr yapıyorum:))
Vakit=nakit:KK8: esnafim kizim ben kafam böyle calisiyo:KK70:

2 yumaktan bir atkı çıktığını düşünerek 6 lira zarardasın diyorum:70:

Back