- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
Hiç bisey örmüyom ugrasamam yaa hazır aliyom benBen atkı nörüyom sen nörüyon
Nehaber canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bisey örmüyom ugrasamam yaa hazır aliyom benBen atkı nörüyom sen nörüyon
Nehaber canım
Tembel deyince de kızıyorsunHiç bisey örmüyom ugrasamam yaa hazır aliyom ben
Ben de telefondan giriyorum hep, pcyi açmaya üşendiğimden Yok Pinkom dizi izlemiyorum ben:)Telefondan giriyorum tatlım, işkence gibi ya
Maral ı izliyon mu?
Sanki sen herseyini örüyosundaTembel deyince de kızıyorsun
Haha Öyle diyorsun ama sonradan marifetler çıkıyor ortaya Sen örgüde de marifetlisindirHiç bisey örmüyom ugrasamam yaa hazır aliyom ben
Yo hiç bir şey örmüyorum, benim işim mi o. Ben örersem millet nasıl para kazanacak hemSanki sen herseyini örüyosunda
Bende izlemezdim bunu sevdimBen de telefondan giriyorum hep, pcyi açmaya üşendiğimden Yok Pinkom dizi izlemiyorum ben:)
Yok valla bi kere sevgilime,şimdiki kocama yani sevgulüler gününde atkı örem dedim,aboo ne zor iş 2 ters 1 düz bilmem ne,ağzı gözü kayık oluyo. Dedim harbi manyak mısın kiziiaaammm ne ugrasiyon ki? Bir yüzleşme,iç muhasebe yaptim 10 tl ye atkı aldım verdim ne diyon bu iseHaha Öyle diyorsun ama sonradan marifetler çıkıyor ortaya Sen örgüde de marifetlisindir
Ben söyleyince adım tembele çıkıyo ama benm işim mi örmek?Yo hiç bir şey örmüyorum, benim işim mi o. Ben örersem millet nasıl para kazanacak hem
Bende izlemezdim bunu sevdim
Pinkom millette fazla kazıklıyor ya:))Yo hiç bir şey örmüyorum, benim işim mi o. Ben örersem millet nasıl para kazanacak hem
Bende izlemezdim bunu sevdim
Bana da öyle diyorlar boş verBen söyleyince adım tembele çıkıyo ama benm işim mi örmek?
Yok valla bi kere sevgilime,şimdiki kocama yani sevgulüler gününde atkı örem dedim,aboo ne zor iş 2 ters 1 düz bilmem ne,ağzı gözü kayık oluyo. Dedim harbi manyak mısın kiziiaaammm ne ugrasiyon ki? Bir yüzleşme,iç muhasebe yaptim 10 tl ye atkı aldım verdim ne diyon bu ise
Vakit=nakit esnafim kizim ben kafam böyle calisiyoPinkom millette fazla kazıklıyor ya:))
Ben bir tane bebek yeleği sordum merak edip düz örgü modelsiz, 40 liraydı Ben 2 liralık 1 buçuk yumaktan yapıyorum yeleği, 36 lira kâr yapıyorum:))
2 yumaktan bir atkı çıktığını düşünerek 6 lira zarardasın diyorumYok valla bi kere sevgilime,şimdiki kocama yani sevgulüler gününde atkı örem dedim,aboo ne zor iş 2 ters 1 düz bilmem ne,ağzı gözü kayık oluyo. Dedim harbi manyak mısın kiziiaaammm ne ugrasiyon ki? Bir yüzleşme,iç muhasebe yaptim 10 tl ye atkı aldım verdim ne diyon bu ise
Ya çocuğumun bu kadar teyzesi olacak para mı vercem örersiniz sizPinkom millette fazla kazıklıyor ya:))
Ben bir tane bebek yeleği sordum merak edip düz örgü modelsiz, 40 liraydı Ben 2 liralık 1 buçuk yumaktan yapıyorum yeleği, 36 lira kâr yapıyorum:))
Sen de mi kazıklıyorsun yoksa milletiVakit=nakit esnafim kizim ben kafam böyle calisiyo
6 liralık dinlendim ama atkı örseydim yorulcaktim,kolum agriyacakti hastaneye gidecektim. Muayene parası+ilac parasi+yorgunluk+hediye begenilmeyecek= hep zarar2 yumaktan bir atkı çıktığını düşünerek 6 lira zarardasın diyorum
EvetSen de mi kazıklıyorsun yoksa milleti
Tamam sen yeğenimizi yola hazırla da yaparızYa çocuğumun bu kadar teyzesi olacak para mı vercem örersiniz siz
Hele uyaniga bakYa çocuğumun bu kadar teyzesi olacak para mı vercem örersiniz siz
6 liralık dinlendim ama atkı örseydim yorulcaktim,kolum agriyacakti hastaneye gidecektim. Muayene parası+ilac parasi+yorgunluk+hediye begenilmeyecek= hep zarar
Hiç utanmıyor da bak