• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Mısır cipsi

1 su bardağı mısır unu
Yarım su bardağı un
2 diş sarımsak
Yarım kuru soğan
Yarım çay bardağı sıvıyağ
Az su
Tuz, nane, kekik, pul biber

Kuru malzemeleri kaba alıp üzerine sarımsak ve soğanı rendeliyoruz. Sıvı yağ ve hamur kıvamına gelecek kadarda su ekleyip yoğuruyoruz. İki yağlı kağıt arasında merdane ile ince olacak şekilde açıyoruz. Bıçakla istediğimiz şekilde kesiyoruz. 200 derece ısıtılmış fırında kızarana kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun:))
Ellerine sağlık canım sağol paylaşım icin :60:

Yap canım bizim çocuklar çok sevdi:)
En azından dışarıda satılan paket cipslerden çok çok sağlıklı:KK19:
Diyetle birlikte evde kalktı böyle şeyler benden habersiz yiyolar :KK53:ama eve sokmuyorum çok istediklerinde ay çekirdeği alıyorum en azından sağlıklı diye ama bunu yaparım :kk77:

Efsercim unutmadan yanında dip sosla daha mükemmel oluyor yemesi:kk77::)
Bende tip soslu severim,önceden :mad:tamam canım yaparım :kk77:

Diyetle birlikte evde kalktı böyle şeyler benden habersiz yiyolar :KK53:ama eve sokmuyorum çok istediklerinde ay çekirdeği alıyorum en azından sağlıklı diye ama bunu yaparım :kk77:

Bende tip soslu severim,önceden :mad:tamam canım yaparım :kk77:
En güzeli canım:19: Ben de mümkün olduğunca sokmuyorum eve hazırları, okulda da almamaları için sürekli söylüyorum:) Annem nasılsa görmüyor diye almazlar umarım okulda:-)

En güzeli canım:KK19: Ben de mümkün olduğunca sokmuyorum eve hazırları, okulda da almamaları için sürekli söylüyorum:) Annem nasılsa görmüyor diye almazlar umarım okulda:-)
Bizde sık almıyoruz.Sağlıksız ama çoçuklar seviyor :-)

En güzeli canım:KK19: Ben de mümkün olduğunca sokmuyorum eve hazırları, okulda da almamaları için sürekli söylüyorum:) Annem nasılsa görmüyor diye almazlar umarım okulda:-)
Ahh büyünce söz geçmiyor vuslatım :KK51:liseye giden kızıma gecen sene yanında götürsün diye çok şık özensin diye saklama kabı aldım yok götürmüyolar artık oğlanda ona bakıyor :KK53:
Yok canım bizim bayağıdır sıkıntılı :KK12:
Canım aradınız mı biz gecen gün aradık ondan sonra baktılar :KK30:

Back