• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
İlaçtan olabilir:KK64:Tembellik yapıyor olmayasın:KK70:
Boşsun madem sende bize bir tatlı yap:KK45::kk77:
yok cidden benden çıktı o durum gayri ihtiyarı kendimi uyuyor buluyorum :KK70:
yapmak istiyorum ama evde fotoğraf çekmeye dair hiçbir makine yok çoğu benim tarafımdan bozuldu foto makinesininde şarj kablosu kayıp o sebeple katılamıyorum :KK61:

yok cidden benden çıktı o durum gayri ihtiyarı kendimi uyuyor buluyorum :KK70:
yapmak istiyorum ama evde fotoğraf çekmeye dair hiçbir makine yok çoğu benim tarafımdan bozuldu foto makinesininde şarj kablosu kayıp o sebeple katılamıyorum :KK61:
Bak buna çok üzüldüm:cry:Hayırlısı olsun canım:KK60:

ben şimdilik kactım azcık bende uyuyyayım gelirim:KK55:

aynen nevoş çok kötüyüm üstüne bugün hannenin kontrol vardı oraya gittik kalçası düzelmemiş ortopediye gittik oda bi askı önerdi onu alcaz yarın bi doç.dr varmış ona gitcez dr endişelenmeyin erken tanı oldu için düzelir dedi ama canım sıkıldı ırsıymiş kv tarafında inşallah düzelir kuzum
Meryemcim öncelikle çok geçmiş olsun. Bizim ailede de kalça çıkıklığı ırsi.Kızın Bebek olduğu için çok şanslı,ameliyata gerek yok. Askıya aliyolar düzeliyor. Amcamin kızı 25 yaşında öğrendi ameliyat oldu,çivi taktılar. Diğer amcamin kızı bebekti fark edildiğinde askıya aldılar düzeldi. Suan 18 yaşlarında hiç bir izi dahi yok. Endiselenme canim

Meryemcim öncelikle çok geçmiş olsun. Bizim ailede de kalça çıkıklığı ırsi.Kızın Bebek olduğu için çok şanslı,ameliyata gerek yok. Askıya aliyolar düzeliyor. Amcamin kızı 25 yaşında öğrendi ameliyat oldu,çivi taktılar. Diğer amcamin kızı bebekti fark edildiğinde askıya aldılar düzeldi. Suan 18 yaşlarında hiç bir izi dahi yok. Endiselenme canim
allah razı olsun canım :KK60:bizimkide ırsıymiş bizde askı önerdiler yarın başka bi uzman dr daha görcek ondan sonrada bi 3 ay kadar askı kullancaz düzelir inşallah

İyi aksamlar hatunlar..bakin ne yaptım milfoyden manti..
IMG_20150409_192507.jpg
boyleydiii..
IMG_20150409_202001.jpg
boyle olduuu..

aynen nevoş çok kötüyüm üstüne bugün hannenin kontrol vardı oraya gittik kalçası düzelmemiş ortopediye gittik oda bi askı önerdi onu alcaz yarın bi doç.dr varmış ona gitcez dr endişelenmeyin erken tanı oldu için düzelir dedi ama canım sıkıldı ırsıymiş kv tarafında inşallah düzelir kuzum
Geçmiş olsun canım, kıyamam ben kuzuma :KK43: herkes düzelir Demiş Sıkma canını, düzelir inşallah bak yolları da varmış:KK19:

Back