• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
kizartip dondurucuya atiliyor sanirim nasil olur bilmem.patlican atmadim hic. Oylemi yapsamki
Canım ben sadece közleyip koyuyorum onuda salata ve ali nazik için:kk77:Kızartma yapılanı sevmiyorum hafif kokusu oluyor..:KK51:
Geçen yıl menemen yapınca aklıma o şekilde patlıcan yapayım dedim nasip olmadı evde değildim o dönem:KK12:Annem yaptı çok güzel oldu dedio_O
Kavanoza sıcak sıcak koydu.Menemen gibi daha sonra normal et,soğan ve patlıcanı ekleyerek pişirmiş iyi olmuş:kk77:

Canım ben sadece közleyip koyuyorum onuda salata ve ali nazik için:kk77:Kızartma yapılanı sevmiyorum hafif kokusu oluyor..:KK51:
Geçen yıl menemen yapınca aklıma o şekilde patlıcan yapayım dedim nasip olmadı evde değildim o dönem:KK12:Annem yaptı çok güzel oldu dedio_O
Kavanoza sıcak sıcak koydu.Menemen gibi daha sonra normal et,soğan ve patlıcanı ekleyerek pişirmiş iyi olmuş:kk77:

tamam kozlenmis deniyim o zaman bende.:KK19:

Tabi becerikli olunca sürekli birşeyler yapıyorsun çokta ihtiyacın olmayınca diyet yapılamiyor:KK45:
oylemii:KK57: hic atmadim duymustum birsinden de denemiyim o zaman
yok yok deneme sakın canım ben mesela patlıcanı yazın karnıyarıklık soyup yada halka halka doğrayıp atıyorum çiğlen ama bol tuzlu suda bekletip acısını çıkartarak tabi ... :KK17:

Tabi becerikli olunca sürekli birşeyler yapıyorsun çokta ihtiyacın olmayınca diyet yapılamiyor:KK45:
aslında tüm sorun ne biliyo musun nevoş ? Evde sürekli olmak bana iyi değil ben biran önce çalışmaya başlarsam bu kadar yemem:KK47:

yok yok deneme sakın canım ben mesela patlıcanı yazın karnıyarıklık soyup yada halka halka doğrayıp atıyorum çiğlen ama bol tuzlu suda bekletip acısını çıkartarak tabi ... :KK17:

aslında tüm sorun ne biliyo musun nevoş ? Evde sürekli olmak bana iyi değil ben biran önce çalışmaya başlarsam bu kadar yemem:KK47:
Sen işe başlayınca geri verirsin:KK19:Şimdi boşver ye gitsin:rolleyes:

Közlenmiş şahane oluyor ben yılda 8-10 kilo koyuyorum buzluğa :kk77:Yemeklerin yanına takviy gerekiyor bazen:KK45:Hemen yoğurt ile karıştırıyorum.Sos ile servis mis gibi:kk77:

Ohhh misss.ellerine saglik.valla agzim sulandi.patlicani herturlu yerim yani.

Back