- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
- 248
Tamam kesin çekcemMüsait olursan resim çekDaha ne olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kesin çekcemMüsait olursan resim çekDaha ne olsun
Geçenlerde denedim çok hoş oldu yapıyım dedim misafirlerimeeOffff senin hamaratlığın tutmuş yine
Vaktin varsa sarma yap yoksa kuru dolmada şahane olur..Yada ikisinide yap azar azarAnladım ablacım o zaman sarma yapayım hiç gelmedi aklıma zeytinyağlı yapayım o zaman birazda hafif olsun
Kolay gelsin canımGeçenlerde denedim çok hoş oldu yapıyım dedim misafirlerimee
Fırın yemekleri en iyisi oluyor misafir içinYazın islim kebabı,karnı yarık
Tamam ablam bi aksilik ılmaz inşallah yaparımVaktin varsa sarma yap yoksa kuru dolmada şahane olur..Yada ikisinide yap azar azar
Pek şanslı sayılmaz kilo alıp duruyoruzKolay gelsin canım
Eşin çok şanslı, hamaratım
Yoooo Ona da van kahvaltısından haIrlıycam birşeyler dedim murtuğa ve ballı kavut yapcam ama başka bilmiyom kiii
Tabi fırın yemekleri hem sunum,hem lezzet açısından daha iyi oluyorBen de çok severim patlıcanı ama mevsim dışı burdakiler lastik gibi oluyorYazın bir başka oluyorValla misafir denince hemen firin yemekleri geliyor aklima. Yazin daha datlu tabi patlican ama napiyim seviyorm ben aliyorum kisin da bazen.
Yapınca resimlerle atayım sana tariflerini canım pratik ve lezzetli oluyorVauww ben cok merak ediyorum van kahvaltisini.onlar nasil yapiliyor bi ara tarif alayim
Bak bu konuda haklısınPek şanslı sayılmaz kilo alıp duruyoruz
Tarif ve resim isteriz.Bizde öğrenelimYapınca resimlerle atayım sana tariflerini canım pratik ve lezzetli oluyor
Bende aldım sultanım ya nolcak böyle ekmek börek psata tek şiştim kaldımBak bu konuda haklısın
Yapınca resimlerle atayım sana tariflerini canım pratik ve lezzetli oluyor
Seve sevee sözzTarif ve resim isteriz.Bizde öğrenelim
Yok yok iyisin maşaallahAma biraz dikkat etmek lazım ucu kaçtımı gerisi geliyorBende aldım sultanım ya nolcak böyle ekmek börek psata tek şiştim kaldım
Memleketim diye söylemiyorum ama gidebiliyorsan çok zevkli bi deneyim olur emin ol Kahvaltıcıkar da öyle öneririmValla cok sevinirim.o kahvalti icin van a bile gitmeyi dusundum yani.cok methediliyor.Van golu kiyisinda.dogu ve guneydogu turu yapmayi cok isterim.ne yemekler var oralarda
Tabi fırın yemekleri hem sunum,hem lezzet açısından daha iyi oluyorBen de çok severim patlıcanı ama mevsim dışı burdakiler lastik gibi oluyorYazın bir başka oluyor
Aynen ablacım göbek gitmiyor dünya kadar diyet listesi yazıyorum yapcm diyorum yapamıyorumYok yok iyisin maşaallahAma biraz dikkat etmek lazım ucu kaçtımı gerisi geliyor
Ay yok patlıcanı sakın ola kızartıp dolaba atmayın kabuk kısmı zararlı oluyormuş öyle donduruncaa okunultum internettekizartip dondurucuya atiliyor sanirim nasil olur bilmem.patlican atmadim hic. Oylemi yapsamki