• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Valla misafir denince hemen firin yemekleri geliyor aklima. Yazin daha datlu tabi patlican ama napiyim seviyorm ben aliyorum kisin da bazen.
Tabi fırın yemekleri hem sunum,hem lezzet açısından daha iyi oluyor:kk77:Ben de çok severim patlıcanı ama mevsim dışı burdakiler lastik gibi oluyor:KK45:Yazın bir başka oluyor:KK19:

Valla cok sevinirim.o kahvalti icin van a bile gitmeyi dusundum yani.cok methediliyor.Van golu kiyisinda.dogu ve guneydogu turu yapmayi cok isterim.ne yemekler var oralarda:kk77:
Memleketim diye söylemiyorum ama gidebiliyorsan çok zevkli bi deneyim olur emin ol:cool: Kahvaltıcıkar da öyle öneririm

Tabi fırın yemekleri hem sunum,hem lezzet açısından daha iyi oluyor:kk77:Ben de çok severim patlıcanı ama mevsim dışı burdakiler lastik gibi oluyor:KK45:Yazın bir başka oluyor:KK19:

kizartip dondurucuya atiliyor sanirim nasil olur bilmem.patlican atmadim hic. Oylemi yapsamki

Back