• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Hanımlar haftasonu çok sevdiğimiz aile dostlarımız yatıya uzaklardan geliyolar onları iyi ağırlamak istiyorum yemek menüsü önerisi verirmisiniz banaaa :KK69: Aklımda bişeyler var ama sizde fikir verin lütfeen
Sen neler düşünüyorsun önce onu söyle bakalım:KK19:

Sen neler düşünüyorsun önce onu söyle bakalım:KK19:
Bir gün zaten trabzona gitcez dışarda yeriz dedim evde olduğumuz günde fırına tepsi mi atsam ? Pirzola yı tepsi yapıyoruz biz abla odun ateşinde pişiyor kuru dolma çorba pilav salata birde e bide tatlı yaparım diyorum senceee?

Bir gün zaten trabzona gitcez dışarda yeriz dedim evde olduğumuz günde fırına tepsi mi atsam ? Pirzola yı tepsi yapıyoruz biz abla odun ateşinde pişiyor kuru dolma çorba pilav salata birde e bide tatlı yaparım diyorum senceee?
Menü çok güzel olmuş canım daha ne olsun:KK19:Kahvaltı için birşeyler düşündün müo_O

Hanımlar haftasonu çok sevdiğimiz aile dostlarımız yatıya uzaklardan geliyolar onları iyi ağırlamak istiyorum yemek menüsü önerisi verirmisiniz banaaa :KK69: Aklımda bişeyler var ama sizde fikir verin lütfeen

Valla gecen hafta ayni sey bende vardi hatta burda da sordum fikir alayim diye.aklimda islim kebabi yada firinda soslu patates kofte vardi.kofteyi yaptim.zeytinyaglilat vardi. Bi gun mangal yaptik.bi gun disarda yedik.

Sonradan gordum bak bunu.e senin menu hazirmis zaten.gayet iyi bence.

Valla gecen hafta ayni sey bende vardi hatta burda da sordum fikir alayim diye.aklimda islim kebabi yada firinda soslu patates kofte vardi.kofteyi yaptim.zeytinyaglilat vardi. Bi gun mangal yaptik.bi gun disarda yedik.
Ay inşallah hava güZel olurda bizde mangal yaparız sende ne güzel ağırlamışsın canım ellerine sağlık yapmışsın baya...:KK51:

Fırın yemekleri en iyisi oluyor misafir için:kk77:Yazın islim kebabı,karnı yarık:kk77:

Sana zor gelmiyorsa bu menü çok uygun:kk77:Misafir için fırın yemekleri daha iyi oluyoro_OTavuk herkes sevmiyor.Patlıcan için mevsim çok erken güzel olmayabilir..:KK51:
Dolma veya sarma olursa çok iyi:KK51:
Anladım ablacım o zaman sarma yapayım hiç gelmedi aklıma zeytinyağlı yapayım o zaman birazda hafif olsun

Back