- 12 Mart 2009
- 5.982
- 4.913
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
opuyorumnanaktantskler canimopuyorumnanaktan
emin ol nasil tarif edicegimi bilmiyorum tad olarak
ama suyla yapilandan farkli elbetteki
ki bide yari süt yari su giriyo
ama ben sade suyla yapilani sevmiyorum nedense daha kuru geliyo o bana
tavsiye ederim canim
tereyağının ağır yağlı tadından haz etmem ama sütün aromasına bayılırım çorbada,omlette,börekte...vs. bulgur pilavında ilk kez duydum..
denemeye değer bence.. opuyorumnanaktan
en kısa zamanda yapıcam.sonucu bildiririm.
canım değişik bir tarif.
deniycem ama.
bulgur pilavını severim ama hiçde sütle denememiştim.
bir bakalım nasıl olucak.eminim güzel olmuştur.
ellerine sağlık.
ay çok merak ettim canım tadını şimdi yaaaaaaaaa.
AA bugun bulgur pilavı yapacaktım ben de.Hatta şimdi mutfağa kaçmak üzereyim:)
Ama sebzeli ve acılı düşünüyordum..
Ben o zaman bu sütlüyü deneyeyim süt de var zaten açılmış;değerlendirmiş olurum.
Ama bir bardak bulgur az değilmi gülüm
ben şunu iki yapayım en iyisi:b
incitanemtuana'ya çok teşekkür ederim. çok değişik bir tarif bu. ben de okuduğum gibi denedim hemencek:lepi:
yorumum şu ki bize (eşim ve ben) biraz ağır geldi sanırım o süt tadını sevmedik bulgurda. ama damak zevki değişiyor kişiden kişiye. böyle değişik tariflere devam kk kızlar cokacimcoook
Evet yaptım bir buçuk bardakla yaptım gayet hoş ve hafif oldu..
Yarın foto eklerim inşallah..
canım..
a.s.a.s.a.s.
ilgini cekmis olmasi
denenmeye deger görmen
ve yapman
beni cok mutlu etti canim
a.s.a.s.a.s.
:sinifsinif:ancak damak zevkinize hitab etmemesinede üzüldüm inanki:sinifsinif:
opuyorumnanaktantskler canim benim olumlu yada olumsuz yorumun icin benim icin önemli cünküopuyorumnanaktan
senin yemek tariflerin ve tüm diğer mesajlarında sezdiğim hoşgörüden, yakınlıktan yola çıkarak yazdım yorumumu, tahminimde yanıltmadın beni çok teşekkürler a.s.
alışkanlıklar yemek zevki konusunda en önemli etken sanırım. bu yüzden olmalı, sakın üzülme sakın yemek yemek öyle müthiş bişi ki daha neeler neleeer denicez yicez ohhh cokacimcoook
sen bu güzel tariflerini ve yorumlarını eksik etme yeter ki olur muu opuyorumnanaktan
bugun menüler senden di arkadaşım, okudum ve hemen yaptım, patates çorbam ve bulgur pilavım harıka oldu ellerıne emegıne saglık. bakalım koca begenecek mi? ama bence harıka oldu. teşekkur ederım..
yemede yanında yat of mis gibi görunuyor ellerinine sağlık canım benimopuyorumnanaktan
sütlü pilav duymamıştım ama eminim çok güzel olur.çünkü süt lezzet veriyor.
bende yoğurtlu çorbalara katarım süt harika oluyor.
ellerine sağlık tatlı fıstığım.opuyorumnanaktan