- 14 Şubat 2008
- 196
- 0
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
bu aksam tarifi aynen denedim sanki bulgur pilavi degilde baska bisey olducokacimcoook
ne kadar ilginc ya bi bardak sut sanki bi kutu krema katmis gibi cok hos degisik bi tat verdi esimde begendi bende begendim paylasimin icin cok tesekkurler incitanemtuanamopuyorumnanaktan
ellerine sağlı cnm sütle denememişdim deniycem
marifetli kadınsın ne diyiyim zemuszemus
ellerine sağlık mutlaka deneyip paylaşacağım.
teşekkürler a.s.
Mutlaka güzeldir ama ne duydum ne yedim. Ama ben yeni tatlara hep açığımdır yani ön yargılı değilim.Ama benim ev halkı çok ön yargılıdır. Ben bunu ne koyduğumu söylemeden bulgur pilavı pişirdim diye deneyeyim bakalım ya benim başıma kalır hepsini ben yemek zorunda kalırım veya çok beğenirler bana hiç kalmaz.
Deneyince paylaşırım.
bende bulgur pilavini cok severim.. ilginc gercektten sutle guzel oluyormu hic duymamisttim bunu... peki en son tereyag koyuyormusun icine, ayni normal bulgur pilavi yapar gibi??:uhm:
Bulgur pilavını merak ettim,seviyoruz da ailece. Bir dahaki sefere senin tarifi yapalım evde.Sağol paylaşımın için.
evt canim cok seviyorum bayiliyorum bulgur pilavinaa.s bugun mutlaka deniyecem az önce anneme söyledim sutlu bulgur pilavi yapalimmi diye ondaki yuz ifadesini görmeliydin böyle oldu:1shok::roflol: tamam kizim dedi yapalim merak ediyorum dedi sonucunu:lepi: neyse sekerim simdi mutfaga yapmaya gidiyorum sonucunu sana bildirim muakaka.s bu arada tsk ederim paylastigin icina.s.
kaydirigubbakcemile5 hımmmmm cok güzel görünüyoo canım ellerine saglıkkkkk
Annemle beraber yaptik canim annemle, babam ve hatta ben ucumuzde cok begendik az kalsin ellerimizi yiyecekttikcokacimcoook annem dediki haftaya misafirlerimiz gelecek bunu yapsak herkes cok begenecek yanliz dedi tarifini kimseye suyleme:roflol: iyiki bizlerlen paylasmissin canim benim saol:1hug: a.s.
tatlim kusura bakma cevabim gec oldu... misafirlere yapttik cok begendiler yengem tarifini istedi hemen.. annem kizim yaptti dedi ben bilsem tarfini veririm dedi:roflol: yengemin israrina ragmen verdim tarifi icine sut giriyor diyince böyle oldu:1shok: artik dedi bende sik sik yaparim misafirlerimesırnaşık şey hersey gönlunce olsun canim benima.s.
Çok ilginç Tuana..Denemek lazım..Yalnız benim merak ettiğim sütlü yapıldığında bariz bir şekilde tadi değişik mi oluyor?..Bu arada emeğine sağlık..
muhakkaki lezziz olmustur ablam..allah izin verirde kendim popomu kaldirirsam :kedi:yapmayi düsünüyorum:dance:
ellerinize sağlık,
ben süt ne tarz bir aroma veriyor onu merak ettım.
sütlü pilav hiç yemedim çünkü..