Pilav Tarifleri Sütlü Salcali Bulgur Pilavi-Resimli

Mutlaka güzeldir ama ne duydum ne yedim. Ama ben yeni tatlara hep açığımdır yani ön yargılı değilim.Ama benim ev halkı çok ön yargılıdır. Ben bunu ne koyduğumu söylemeden bulgur pilavı pişirdim diye deneyeyim bakalım ya benim başıma kalır hepsini ben yemek zorunda kalırım veya çok beğenirler bana hiç kalmaz.
Deneyince paylaşırım.

Bulgur pilavını merak ettim,seviyoruz da ailece. Bir dahaki sefere senin tarifi yapalım evde.Sağol paylaşımın için.

bu aksam tarifi aynen denedim sanki bulgur pilavi degilde baska bisey olducokacimcoook
ne kadar ilginc ya bi bardak sut sanki bi kutu krema katmis gibi cok hos degisik bi tat verdi esimde begendi bende begendim paylasimin icin cok tesekkurler incitanemtuanamopuyorumnanaktan

:kedi::eek:begendiyseniz ne mutlu bana canim benim:eek::kedi:
:nazar:seninde ellerine saglik:nazar:
opuyorumnanaktanyorum yazdigin icinde cok tsk ederimopuyorumnanaktan

marifetli kadınsın ne diyiyim zemuszemus
ellerine sağlık mutlaka deneyip paylaşacağım.
teşekkürler a.s.

:kedi::eek:canimsin ya negüzel bir iltifat:eek::kedi:
opuyorumnanaktantskler canim bnimopuyorumnanaktan
yerimsenibenmutlaka tavsiye ediyorum yorumunuda bekliyorumyerimseniben

Mutlaka güzeldir ama ne duydum ne yedim. Ama ben yeni tatlara hep açığımdır yani ön yargılı değilim.Ama benim ev halkı çok ön yargılıdır. Ben bunu ne koyduğumu söylemeden bulgur pilavı pişirdim diye deneyeyim bakalım ya benim başıma kalır hepsini ben yemek zorunda kalırım veya çok beğenirler bana hiç kalmaz.
Deneyince paylaşırım.

opuyorumnanaktancanimsin ya kiyamam senin isinde cok zor görüntüde görüldügü gibi sütlü oldugu belli olmuyo trifide bir su bardagina göre verdim emin ol cok asiri olmuyo ki ben 2su bardagiyla yapiyorum cok sevdigimiz icin
umarim denersin ve umarim begenirsin begenilirde ^paylasirsiin canim benimyerimseniben

bende bulgur pilavini cok severim.. ilginc gercektten sutle guzel oluyormu hic duymamisttim bunu... peki en son tereyag koyuyormusun icine, ayni normal bulgur pilavi yapar gibi??:uhm:

opuyorumnanaktancanim bulgur pilavini zaten seviyosan buda deyisik bir alternatif tavsiye ederimyerimseniben
ben en son diilde basinda koyuyorum tereyagini siviyagla birlikte ama sen sonundada koyabilirsinyerimsenibenopuyorumnanaktan

evt canim cok seviyorum bayiliyorum bulgur pilavinaa.s bugun mutlaka deniyecem az önce anneme söyledim sutlu bulgur pilavi yapalimmi diye ondaki yuz ifadesini görmeliydin böyle oldu:1shok::roflol: tamam kizim dedi yapalim merak ediyorum dedi sonucunu:lepi: neyse sekerim simdi mutfaga yapmaya gidiyorum sonucunu sana bildirim muakaka.s bu arada tsk ederim paylastigin icina.s.

:kedi:tatlim denedinizmi:kedi:
:eek:begendinizmi:eek:
zemuszemuscok merak ediyorumdazemuszemus
a.s.umarim hosunuza gitmisdir canim benima.s.

Annemle beraber yaptik canim annemle, babam ve hatta ben ucumuzde cok begendik az kalsin ellerimizi yiyecekttikcokacimcoook annem dediki haftaya misafirlerimiz gelecek bunu yapsak herkes cok begenecek yanliz dedi tarifini kimseye suyleme:roflol: iyiki bizlerlen paylasmissin canim benim saol:1hug: a.s.

:kedi:canim benim begendiyseniz ne mutlu bana inan:kedi:
zemuszemustarifim ilginizi cekip yaptiniz ya cok saolzemuszemus
:nazar:demek misafirlerede yapicaksiniz:nazar:
:kedi:misafirlerin yorumunuda merak ediyorum yazarsan sevinirim:kedi:
kaydirigubbakcemile3begenilirse vermeyin tabii helal olsun annenekaydirigubbakcemile3

Çok ilginç Tuana..Denemek lazım..Yalnız benim merak ettiğim sütlü yapıldığında bariz bir şekilde tadi değişik mi oluyor?..Bu arada emeğine sağlık..

tatlim kusura bakma cevabim gec oldu... misafirlere yapttik cok begendiler yengem tarifini istedi hemen.. annem kizim yaptti dedi ben bilsem tarfini veririm dedi:roflol: yengemin israrina ragmen verdim tarifi icine sut giriyor diyince böyle oldu:1shok: artik dedi bende sik sik yaparim misafirlerimesırnaşık şey hersey gönlunce olsun canim benima.s.

opuyorumnanaktancanimsin benim ya tarifimin ilgi cekip yapildigini bilmek üstelikde begenilip tariflerin verildigini okumak beni mest etti cok cok tsklerrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

Çok ilginç Tuana..Denemek lazım..Yalnız benim merak ettiğim sütlü yapıldığında bariz bir şekilde tadi değişik mi oluyor?..Bu arada emeğine sağlık..

opuyorumnanaktantskler canim benimopuyorumnanaktan
ya bariz derken bilmem ben digerini cok fazla begenmedigim icin ne desem bos ama buna bayiliyorum deniyenlerde öyle canimtavsiye ederim pisman olucagini sanmiyorum:eek:

ellerinize sağlık,
ben süt ne tarz bir aroma veriyor onu merak ettım.
sütlü pilav hiç yemedim çünkü..

opuyorumnanaktantskler canimopuyorumnanaktan
emin ol nasil tarif edicegimi bilmiyorum tad olarak
ama suyla yapilandan farkli elbetteki
ki bide yari süt yari su giriyo
ama ben sade suyla yapilani sevmiyorum nedense daha kuru geliyo o bana
tavsiye ederim canim

X