Pilav Tarifleri Sütlü Salcali Bulgur Pilavi-Resimli

kızlar süreklı tarıflerinizden faydalanıyorum süpersiniz bir sürü yenı becerıklı kızkardeslerim olmus gibi hissediyorum ben de buralardayım haberiniz olsuunnnnnnnnn opuyorumnanaktan

bulgur pilavını çok severim ama sütle hiç denemedim bidahakine sütle yapıcam.
üfff şimdi bulgur yanında cacık ne giderdi haaaa.
kilo aldım aklım hala yemeklerde. annem düğün stresi falan kilo vercen dedi ben alıyom nasıl iştir anlamadım:)))

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:)başka bşy demem gerek yok sanırım:)ellerine sglık cnm enfes gözüko:)

bulguru zaten seviyosan tavsiye ederim ozaman cimcimem benim
yok kiz senin yinede masallahin var kilo almis halin bile zayiftir eminim
yaparsam yorum ve resmini esirgeme olurmu
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

olumlu yada olumsuz her yorumunuz benim icin cok degerli lütfen esirgemeyin canlarimopuyorumnanaktan

merhabaa ben yeniyim burda
yaa nekadar ince ve tatlisiniz oyle incitanemtuana opuyorumnanaktan cok sevdim sizi
kesinlikle denenmeye deger bir tarif, yarin yapmayi dusunuyorum.
iyi kandiller herkese

cnm bugün yaptim esimde cok begendi keske resim cekip yollasaydim gercekten cok güzel oldu tesekkür ediyorum tekrar paylasimin icin:1hug:

ellerine saglik canim
begendiyseniz ne mutlu bana
cok sevindim inanki
yorumun icinde ayrica tskler
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhabaa ben yeniyim burda
yaa nekadar ince ve tatlisiniz oyle incitanemtuana opuyorumnanaktan cok sevdim sizi
kesinlikle denenmeye deger bir tarif, yarin yapmayi dusunuyorum.
iyi kandiller herkese

öncelikle
hosgeldin sefalar getirdin canim
iyiki geldin
pisman olmazsin sitemiz civil civil rengarenk
hem mozarella sevdigim lezzetdircokacimcoook
canimmmm güzel bakan gözlerine saglik utandirdin beni mesajinla:kedi:
insallah deneyip begenmissinizdir canimopuyorumnanaktan

hosbulduk canim opuyorumnanaktan
gercekten okadar cok sey ogrendimki bu kisa donem icinde. bende artik hep burdayim insallah.

gercekten pozitif insanlari seviyorum.sende isiginla bunu cok guzel yansitiyorsun.
pilavini denedim canim. begendim, ama sanki benim sutum boyle kesilir gibi gorundu. yagsiz suttu ondanmi oldu acaba. ama tadi cok guzeldi. sut oldugu icin salcanin rengide acildi dogal olarak. belki tavsiye olarak normalden biraz daha fazla salca koyarsakta guzel olabilir.

yeni yeni tariflerini bekleriz ins. canim zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…