- 8 Nisan 2017
- 56.954
- 299.514
- 698
Bende öyle çok kullandığım bayağı kötü oldu hiç kullanmadığım parçalar hala senin tabaklar gibi tenceresine bile duruyor 10 yıldır :))Evlenirken almistim eskidiler artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle çok kullandığım bayağı kötü oldu hiç kullanmadığım parçalar hala senin tabaklar gibi tenceresine bile duruyor 10 yıldır :))Evlenirken almistim eskidiler artik
Bende 10 yıllık evliyim bu arada benim tabaklar bozulmadi ama saolsun cocuklar kaselerini kırdıBende öyle çok kullandığım bayağı kötü oldu hiç kullanmadığım parçalar hala senin tabaklar gibi tenceresine bile duruyor 10 yıldır :))
Benimde iki kasem i kırdı çocuğum bende salata kasesi mi halletim gerçi zevkler ve yaşantılar aynı tesadüfe bak
Bende 10 yıllık evliyim bu arada benim tabaklar bozulmadi ama saolsun cocuklar kaselerini kırdı
Evet bayag tesaduf olmusBenimde iki kasem i kırdı çocuğum bende salata kasesi mi halletim gerçi zevkler ve yaşantılar aynı tesadüfe bak
Tesekkur ederimEllerinize sağlık, basarılar dilerim
Kizartirken cok az yag kullandim ben tavuk gogsu yagsiz oldugu icin fazla yagli olmadi yani kizartma islemi kofteyi topluyor kizartmadan yaparsan dagilabilir ama sansini denemek istersen sutlu terbiye kaynadiktan sonra dene derimçok yaratıcısın gerçekten acaba kızartmadan yapılsa dağılır mı fikrin var mı? ellerine sağlık canım
Cocuklar icin bazen boyle uydurma yemekler yaparim severimde kendimden birseyler katmayi tesekkur ederimçok yaratıcısın gerçekten acaba kızartmadan yapılsa dağılır mı fikrin var mı? ellerine sağlık canım
Elinize sağlık başarılar
Tesekkur ederimeline sağlık başarılar
evet banada dağılır gibi geldi belki sen öylesine de denemiş olabilirsin diye sordum canım güzel bi çorba gerçekten yarışmada başarılar dilerimKizartirken cok az yag kullandim ben tavuk gogsu yagsiz oldugu icin fazla yagli olmadi yani kizartma islemi kofteyi topluyor kizartmadan yaparsan dagilabilir ama sansini denemek istersen sutlu terbiye kaynadiktan sonra dene derim
Oylesine deneme degilde kiymali versiyonunu yapiyorum ayni sekilde canim tesekkur ederimevet banada dağılır gibi geldi belki sen öylesine de denemiş olabilirsin diye sordum canım güzel bi çorba gerçekten yarışmada başarılar dilerim
yazım yanlışı olmux canım öylesini de yani o versiyonu da denemişsindir demek istedim :) tel düzeltme yapmış sanırım yanlış anlama olsun aramızdaOylesine deneme degilde kiymali versiyonunu yapiyorum ayni sekilde canim tesekkur ederim
Yok canim yanlis anlamadim zaten :)yazım yanlışı olmux canım öylesini de yani o versiyonu da denemişsindir demek istedim :) tel düzeltme yapmış sanırım yanlış anlama olsun aramızda
hahah yine yazamamışım yanlış alışılma olmasın diyecekken demet akalın gibi oldumYok canim yanlis anlamadim zaten :)
hahah yine yazamamışım yanlış alışılma olmasın diyecekken demet akalın gibi oldum