- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
kizim sen bütün gün yemekler tatlilarmi yaptin:uhm:
bunlar ne böyle baka baka böyle oldum:bbo:
biliyosun bulgur pilavini cok severim ama sütle hic denemedim gecende bahsetmistin deniycem mutlakayerimseniben
ama sen begendigine göre eminim nefistircokacimcoook
canim ellerine emegine saglikcokacimcoookopuyorumnanaktana.s.
ellerine sağlık cnm bnm marifetli hatun..yukarıda bahsettiin yaprakla yenen bir şekilde ben biliyorum adı bat inşallah paylaşırım yakında çünkü cnm istedi şimdi bak...paylaşımın için teşekkürler cnm bnm..
yemeklerde süt kullanımını çok severim,makarnalarımıda koyarım ama bulgura hiç denemedim,kesinlikle ben bunu yapıcam:lepi:çok leziz görünüyo,bulgurada bayılırım zaten:danceirinç pilavından daha çok severim,ellerine sağlık incimŞeniz
tabiki dener denemez yorumuda eklerim birde muzlu cikolata vardi oda sizin tarifinizdi sanirim daha onuda denemedim denersem fikrimi soylerimopuyorumnanaktan
incim harikasın ellerine sağlıkopuyorumnanaktan
ben bu tadı çok iyi biliyorum..birgün gezmeye gittiğimiz bir yakınımz bize ikramların yanında salata gibi yapmış sütlü bulguru..çok önyargıyla yaklaşıp asla yemem demiştim annem çok ayıp tadına bak bari dedi..ama sonrasında olanları bilsenizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yemem dediğim burgurdan tabak tabak yedim muhteşemdi çok değişik alışılmışın dışında bir tat gerçektende harika oluyor sennde ellerine sağlık canmcım eminki çok çok güzeldir..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar:lepi:
ilk defa duydum sutlu bulgur pilavini
tadinda bi degisiklik oluyomu
bence cocuklar icin guzel fikir
ellerine saglik bitaneem
cok guzel tarifler veriyosun
sütlü pilav ilk kez duyuyorum. eline sağlık